WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Trendy koupelna: Základem je kvalitní a stylový nábytek

Zařizování vlastního bydlení nebylo nikdy jednodušší. Vybírat si dnes můžete z opravdu široké nabídky současných trendů, značek i obchodů. I díky tomu máme skoro až „neomezené možnosti“…

To, co nás většinou omezuje, jsou jen naše aktuální finanční prostředky, jež máme ze svého rozpočtu vyčleněny pro danou úpravu nebo změnu v rámci zkvalitňování prostředí, ve kterém žijeme.

Dnes se v článku zaměříme na to, jak si vybavit koupelnu kvalitním a stylovým nábytkem.

Trendy koupelna: Základem je kvalitní a stylový nábytek

Koupelna jako základ domova

Právě koupelna pro většinu z nás představuje základní komfort, bez něhož se plnohodnotný domov 21. století neobejde. Den v ní většinou začínáme a často také před spaním zakončujeme. Občas v ní pereme prádlo, ale také relaxujeme (vlastníme?li vanu).

Proto je důležité se tomuto prostoru dostatečně věnovat při plánování nového domu či bytu, nebo při případné rekonstrukci.

Trendy koupelna: Základem je kvalitní a stylový nábytek

Základem koupelny je kvalitní a praktický nábytek

Při zařizování nové koupelny je vždy důležité si pořádně rozvrhnout daný prostor, abychom později měli vše dobře a prakticky rozmístěno. V koupelnách často nebývá volného místa nazbyt, a tak je potřeba přemýšlet hodně v souvislostech. Praktičnost a spousta úložného prostoru je v koupelně nutnost. Inspiraci můžete najít i na internetu – například zde: absulo.cz/koupelna/koupelnovy-nabytek/umyvadlo-se-skrinkou.html.

Důležitým komponentem je koupelnový nábytek. Ten by měl být kvalitní, praktický a rozhodně stylový, aby dodal koupelně moderní vzhled. Při výběru se řiďte jednoduchými radami. Dbejte na kvalitu, funkčnost, ale také na minimalismus v designu, díky kterému bude vaše koupelna příjemným místem i pro odpočinek po dlouhém dni.

Trendy koupelna: Základem je kvalitní a stylový nábytek

Koupelnový nábytek

Zaměřte se na kvalitní koupelnový nábytek, jenž vám vydrží delší dobu. Vybírejte prověřené materiály, které zvládnou nejen časté používání, ale také všudypřítomnou vlhkost.

Slaďte veškeré koupelnové skříňky do ideálního celku, který bude v rámci prostoru působit jednoduše, stylově a vytvoří vám dostatek místa pro uložení všech koupelnových propriet. Současný trend v koupelnách je mít všechno hezky uložené ve skříňkách, aby nebylo nic zbytečně vystaveno na povrchu. Další výhodou je, že se na to nepráší a ani to nemůžete zmáčet.

Trendy koupelna: Základem je kvalitní a stylový nábytek

Kde koupit stylový koupelnový nábytek

Za naši redakci přidáváme typ na e-shop Absulo.cz, kde seženete veškeré koupelnové vybavení od koupelnových skříněk přes toalety, sprchy, vodovodní baterie a sifony až po umyvadla, pisoáry, bidety, vany, sprchové kouty a další praktické vybavení do koupelen.

Zdroj foto: Absulo.cz, Pixabay.com