WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Starbucks: Startuje nejočekávanější sezónu v roce – Pumpkin Spice Latte je zpět!

Ikonické Pumpkin Spice Latte se opět vrací do kaváren Starbucks®. Jeden z nejoblíbenějších nápojů, který je fenoménem po celém světě, bude kralovat letošnímu podzimu, a to i v ledových variantách Iced Pumpkin Cream Latte a Pumpkin Spice Frappuccino® Blended Beverage. V nabídce nebudou chybět ani veganské verze.

Ikonický nápoj, který je kombinací espressa, sirupu s příchutí dýňového koláče a napěněného mléka ozdobeného šlehačkou a kořeněným dýňovým posypem, přichází i letos do nabídky kaváren Starbucks®. Očekávané Pumpkin Spice Latte jistě okoření začátek vašeho podzimu! Vychutnat si jej budete moci nejen v tradiční horké verzi pro zahřátí, ale také v ledové variantě jako Iced Pumpkin Cream Latte v kombinaci s kávou Blonde® Espresso Roast či Pumpkin Spice Frappuccino®.

V nabídce nebude chybět ani lahodné Pumpkin Cream Cold Brew. Kombinace studené vody s mletou kávou, která se louhuje 20 hodin, aby vytvořila hladkou a bohatou chuť, s dotekem vanilky a smetanovou pěnou s příchutí koření na dýňový koláč vytváří vrstvy krémové textury a chuti.

I letos si navíc své oblíbené Pumpkin Spice Latte a Pumpkin Spice Frappuccino® budete moci na přání a bez příplatku vychutnat ve zcela veganské podobě v kombinaci s několika druhy mléčných alternativ ze stálé nabídky ve Starbucks®, ale také s veganskou šlehačkou, která je součástí stálé veganské nabídky ve všech kavárnách Starbucks®.

Nezaměnitelné Pumpkin Spice Latte bude dostupné od úterý 5. září ve všech kavárnách Starbucks®. Chcete-li ho ochutnat dříve, máte jedinečnou šanci objednat si jej přes Wolt již od 1. září, členové věrnostního programu Starbucks Rewards dokonce už od 28. srpna.

Nechte si během tohoto podzimu své Pumpkin Spice Latte připravit do vlastního znovupoužitelného šálku, tumbleru nebo cold-cupu, a nejen že ochráníte přírodu, ale navíc získáte slevu 10 korun. Vyberte si z nové podzimní limitované nabídky merche ve všech kavárnách Starbucks®, ve které naleznete jedinečné šálky, Reusable Cupy, Cold Cupy či tumblery inspirované podzimem i ikonickým Pumpkin Spice Latte, a vytvořte si tak své vlastní jedinečné momenty během sezóny Pumpkin Spice!

Využít můžete také jedinečnou slevu na merch z limitované jarní a letní kolekce, který v termínu od 15. do 17. září získáte v kavárnách Starbucks® až o 30 % levněji.

Zrodila se hvězda a slaví 20 let

A třešnička na závěr? Ikonické Pumpkin Spice Latte letos slaví 20 let od prvního uvedení v Americe. V průběhu let se stalo nezaměnitelným symbolem podzimu a důvodem, proč se na toto voňavé a romantické období těšit. 

Takže, milé dýňové latté, všechno nejlepší!

Zdroj foto: Starbucks®