WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Waterdrop Back To School: Proč se těšit do školy?

Začátek školního roku se pomalu, ale jistě blíží a někdy je to pro děti, zejména ty starší, stresující a znepokojující kvůli novým školním povinnostem. Loučení s dlouhými prázdninami a volným časem může být náročné, ale je velmi snadné si ho zpříjemnit a usnadnit. Připravte jim chutnou svačinu, která jim pomůže připravit se na změny. Navíc v dnešní době je možné vymyslet opravdu lákavou a zdravou svačinu spolu s dobrým pitným režimem, který dokáže s náladou dětí udělat divy.

Při výběru nápoje pro děti se vyhněte těm, které obsahují kofein nebo vysoký obsah cukru, jako jsou některé džusy a balené čaje. Mají vysoký obsah cukru a odvodňují organismus. Voda je základní tekutinou pro hydrataci organismu, protože neobsahuje cukr ani přídatné látky. Evropský úřad pro bezpečnost potravin doporučuje minimální spotřebu 1,3 litru tekutin denně pro děti ve věku 4 až 8 let a přibližně 1,7 litru denně pro děti starší 9 let.

Ideálním nápojem, který miluje každý školák, je ledový čaj, ideálně domácí. Pokud na jeho přípravu není čas, stačí sáhnout po oblíbeném Microdrinku ICE TEA z limitované edice, který díky své intenzivní chuti zajistí, že děti budou dodržovat správný pitný režim i ve škole. Ikonické příchutě PEACH, LEMON nebo BLUEBERRY jsou ideální volbou a všechny jsou bez cukru.

Vedle pravidelného příjmu vody by děti měly jíst hodně ovoce a zeleniny, protože i ty mají vysoký obsah vody a pomáhají jim udržet hydrataci. Ke svačině si přibalte potraviny, které se dají ve škole snadno sníst, například vejce nebo avokádo. Ta díky vysokému obsahu zdravých tuků přispívají k tvorbě acetylcholinu, chemické látky v mozku, která je zodpovědná za paměť a učení.

Naučte své dítě dělat udržitelná rozhodnutí

Mladší generace jsou ochotné ke změnám a touží chránit životní prostředí, takže jim můžeme vštěpovat návyky, které se v dlouhodobém horizontu nemusí změnit. Prvním krokem by mohlo být vzdání se plastových obalů, které znečišťují životní prostředí a jsou pro něj škodlivé. Jednou z udržitelných možností jsou nerezové lahve waterdrop®, které díky objemu 400 ml a modernímu designu v zářivých barvách zaujmou malé děti i teenagery. Lahve navíc udrží nápoj studený až 24 hodin a horký 12 hodin.

Přivítejme září stylově, a hlavně bez stresu!

Lahve pro malé školáky

Praktická lahev waterdrop® s vytahovacím víčkem Pull-Up, ze které lze pít jednou rukou. Veselá barevná láhev je vyrobena z vysoce kvalitní dvoustěnné nerezové oceli, která udrží nápoj studený až 24 hodin a teplý 12 hodin. Díky praktickému objemu 400 ml se lahve vejdou do každé dětské ruky i školní tašky. Pití vody už nebude pro žádného školáka problém, stačí si vybrat oblíbenou barvu.

Cena lahve Waterdrop: 619 Kč

Cena Microdrink Ice Tea: 209 Kč

Více na https://waterdrop.cz

Zdroj foto: Waterdrop