WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Ledové osvěžění: Skočte se zchladit s LUSH produkty!

Kromě oblíbené osvěžující vůně a mentol stimuluje krevní oběh, zabraňuje vypadávání vlasů, čistí pokožku a ústa, dodává pocit svěžesti a uvolňuje tělo i mysl.

Vyzkoušejte Lush produkty obsahující mentholové krystalky a mátu peprnou a buďte COOL!
Produkty jsou k dostání online a ve všech kamenných prodejnách.

Mask of Magnaminty

Maska na obličej a tělo od 370 Kč / kus

Multifunkční mátová maska se směsí jemných, a přesto účinných ingrediencí včetně medu nebo kaolinu, které vaši pleť rozjasní, uklidní a zbaví ji nečistot. Do této snadno roztíratelné masky přidáváme silici z máty peprné pro stimulaci pleti a silici z aksamitníku vzpřímeného a chlorofylin pro její ošetření. Semena z pupalky dvouleté a mleté fazolky adzuki se postarají o jemný peeling, až budete masku smývat. 

Tingle

Tělový kondicionér 800 Kč / kus

Vezměte tento tělový kondicionér do sprchy a dopřejte si dávku osvěžující a stimulační péče. Po umytí naberte z kelímku přiměřené množství a naneste na pokožku těla. Kondicionér na morké či vlhké pokožce vytvoří jemné mléko, které ji hydratuje a zvláční. Pak opláchněte a užijte si tu hebkost a svěží vůni.

Magic Crystals

Tělový peeling od 450 Kč / kus

K magii nepotřebujete kouzelnou hůlku, může se odehrát ve vaší sprše. Kombinace epsomské a jemné mořské soli s nálevy z čerstvých bylinek vám pomůže soustředit se na to, na čem opravdu záleží. Podlehněte tomuto očistnému ametystovému pokušení se spoustou máty a mořské soli pro pokožku naleštěnou a zářivou jako broušený drahokam.

Roots

Maska na vlasovou pokožku 600 Kč / kus

Krásné vlasy začínají u vlasové pokožky, proto jsme do této masky přidali spoustu máty, která vlasovou pokožku a vlasové folikuly stimuluje. Ale to ještě není všechno, přidali jsme pečující a posilující extra panenský olivový olej, med a vyrovnávající kopřivu. A k tomu ještě delikátní povzbuzující vůni směsi silic z neroli, grapefruitu a divokého pomerančovníku.

Dirty Springwash

Sprchový gel od 260 Kč / kus

Příjemné pošimrání mátovými krystalky s říznou mátou klasnatou, svůdné jako chladivé osvěžení v horském jezeře, vás nabudí a připraví na všechno. Sprcha s tímto gelem je jako osvěžující skok do horského jezera a svěží bylinný vánek provoněný tymiánovou silicí vám připomene nádech čerstvého vzduchu pod širým nebem. Připravte se na vodopád svěžesti.

Creme de Menthe

Ústní voda v tabletkách 290 Kč / kus

Ústní voda v tabletkách s dvojitou náloží máty pro příjemný dech – spousta mentolu a máty rolní polechtá vaše chuťové pohárky a dopřeje vašim ústům pocit dokonalé svěžesti. Perfektní doplněk vaší péče o ústa.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: LUSH