WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Zútulněte si interiér krásnými doplňky

Interiér neutváří jen vhodně zvolený nábytek nebo barva výmalby. Jsou to především nejrůznější bytové doplňky, které pomáhají domov zútulnit a barevně oživit. Nejrůznější dekorace by proto neměly chybět v žádné domácnosti. Oživte jednoduše svůj interiér od předsíně přes obývák a dětský pokoj až po ložnici trendy dekoracemi a bytovým textilem v neutrálních nebo pestrých barevných odstínech.

Zútulněte si interiér krásnými doplňky

Jednoduché oživení sedací soupravy, která zútulní každý obývací pokoj

Sedací souprava je dominantou obývacího pokoje a zároveň je i nepřehlédnutelným prvkem. Sama o sobě ovšem působí příliš fádním dojmem. Co takhle ji trochu oživit? Ideální volbou jsou nejrůznější přehozy a barevné dekorační polštářky z různých materiálů, které sedačku rozzáří a dodají jí na zajímavosti. Ideální je mít pro každé roční období jinou variantu. Zatímco na jaře gauč oživí pestré jarní barvy a motivy Velikonoc, v létě a na podzim je čas na tlumenější odstíny. A Vánoce jsou zase ideálním období k zimním barvám a motivům.

Nápadité ubrusy nejen na jídelní stůl

Každý stůl, ať už ten jídelní, nebo konferenční si rozhodně zaslouží nějaké to oživení. O to se postarají dečky, prostírání a ubrusy, které zároveň i ochrání stůl před poškozením. Dodejte stolu jedinečný styl a vyberte ubrus pro konkrétní příležitost nebo roční období. Ať už dáte přednost jednobarevné variantě, či vzorovanému provedení, stůl rázem získá na zajímavosti. Ubrus se dá i snadno sladit třeba s podsedáky na židli a s prostíráním. Společně tak vytvoří zajímavý celek.

Zútulněte si interiér krásnými doplňky

Kusové koberce do každé místnosti

Doby, kdy místo podlah zdobily domovy koberce, jsou už dávno minulostí a svoje místo na slunci si vydobyly dřevěné, vinylové, plovoucí a další podlahy. I ty ovšem mohou působit nudným a obyčejným dojmem. Ten mohou výrazně vylepšit kusové koberce, které se skvěle hodí do jakékoliv místnosti. S kusovými koberci hravě vykouzlíte útulnější prostor v jakémkoliv koutu interiéru. Skvěle se hodí do obýváku, ložnic i dětských pokojů.

Doplňky pro zútulnění koupelny

I místnost, jako je koupelna, si zaslouží zútulnění. O příjemnější atmosféru se postarají nejrůznější praktické a trendy dekorace. Vsaďte třeba na koupelnový textil, který kromě praktické funkce plní i funkci estetickou. Ručníky a osušky jednoduše slaďte s koupelnovými předložkami v oblíbené barvě, která koupelnu osvěží a vyladí. Koupelnu promění i další doplňky v podobě zásobníků na mýdlo, kosmetických zrcátek, věšáků na ručníky nebo košů na prádlo.

Příjemné provonění domova

Domov kromě nábytku a bytových doplňků pomáhají utvářet také vůně. Vyzkoušejte úžasné aromatické svíčky, vonné tyčinky a difuzéry, které do vašeho bytu nebo domu vnesou příjemný pocit útulna a tepla domova. Na své si přijdou jak milovníci květinových a ovocných vůní, tak i ti, kteří preferují spíše jemnější aroma.

Zútulněte si interiér krásnými doplňky

Barevné oživení dětských pokojů

I dětské pokoje si zaslouží zútulnění a oživení. Vyzkoušejte nejrůznější doplňky do dětského pokoje v podobě kusových koberců, stylových úložných prostor a dalších prvků, které si vaše ratolesti zamilují. Aby se vašim dětem příjemně spalo, vyberte jim krásné dětské povlečení s oblíbeným motivem. Dejte stop rozestlané posteli, která zbytečně kazí celkový dojem. Stačí jen přehoz v kombinaci s dekoračními polštářky a je to.

Ložnice jako dokonalé místo pro pohodlný a ničím nerušený spánek

Také ložnice na vás může dýchnout příjemnou atmosférou. O modernější vzhled postele se postarají polštářky spolu s přehozy na postel. Samozřejmostí je také kvalitní povlečení a prostěradla, která zajistní kvalitní a ničím nerušený spánek.

Zdroj foto: Bytema.cz, Pixabay.com