WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Show Jana Krause: Všichni okolo jsou nazí, romantická paní Colombová a symbolická pětka pro Krause

V dalším dílu Show Jana Krause se představí sestry Simona Krainová a Yvona Maléřová, cestovatel a fotograf Josef Pizinger a numeroložka Monika Ben Thabetová.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 3. května ve 21.35 na Primě.

Společnost krásných žen Jana Krause vždycky potěší, a tak se dnes bude radovat dvojnásobně, protože prvními hosty jsou okouzlující sestry Simona Krainová a Yvona Maléřová, která hned zkraje přizná, že už chtěla odejít. „Jsem nervózní, nejsem na to zvyklá,“ říká trochu nejistě starší ze sester, ale jakmile předá svému hostiteli dárek slibující zpomalení stárnutí, rozpovídá se o tom, jak nesla před lety odloučení, když se její o pět a půl roku mladší sestra Simona vydala do světa. „Já jsem to tenkrát tak moc nevnímala, protože jsem si zadělala na trochu jiný život. Otěhotněla jsem, když se moje sestra vydala za kariérou. Takže i to byl důvod, proč jsme se vydaly každá jinou cestou.“ Teprve až mnohem později celé rodině došlo, že Simona vyletěla z rodinného hnízda opravdu velice brzy a opravdu hodně daleko. Bylo jí pouhých šestnáct let a bylo to ještě v dobách socialismu. „Volala jsem každou neděli domů z budky,“ vzpomíná Simona a Yvona dodává, že od sestry dostávala z každého místa pohlednici. Vzhledem k jejich věkovému rozdílu mívala Yvona Simonu dost často na starosti. „Hrozně jsem jí štvala a ona se mě vždycky chtěla zbavit. To byl takový blbý věkový rozdíl, takže jsme se nikdy úplně nenapojily na sebe,“ vysvětluje Simona s tím, že se to zlomilo, když jí sestra propašovala do kina na nepřístupný film Pomáda. „To byl úžasný zážitek a od té doby jsem ji začala mít i ráda.“ Zatímco Simona se tedy vydala na dráhu modelingu, Yvona se profesně věnuje ekonomii. Nicméně později společně často cestovaly a Yvona se díky Simoně také dostala do světa. „Já jsem s ní zažila úplně neskutečný záležitosti jako přehlídku jedné světové značky,“ popisuje Yvona. „A první můj výlet do Paříže, to jsme byly samy dvě. To bylo nádherný! To jsem zírala, co ségra dokázala, protože do té doby mi přišla hodně jako dítě, vedené za ručičku mámou. Přišla mi taková nesamostatná. A když mě pak poprvé pozvala do Paříže, tak jsem nestačila koukat. Nejenže uměla perfektně mluvit, ale znala spoustu lidí a dokázala se tam otáčet, jezdit autem, jako by tam byla doma. To jsem si říkala, jak jsem se spletla, že z takového kuřete dozrála silná žena.“ Ona sama by prý asi takovou odvahu neměla. A aby se dnes večer cítila méně nervózní, poradila jí prý Simona trik: představovat si, že všichni okolo jsou nazí. „Nejsem takový ten předváděcí se typ a často trpím trémou, byť to tak třeba nevypadá,“ prozrazuje na sebe Yvona, která nyní nafotila společně se svojí sestrou Simonou velkou kampaň na klenoty. „Jsem na ni strašně pyšná,“ dodává k tomu zkušená modelka Simona s tím, že mají kontrakt ještě na dva roky, takže to nejspíš není poslední společný počin.

Na červenou pohovku dále přisedne cestovatel a fotograf Josef Pizinger, o kterém se v médiích informuje především jako o „třetím manželovi vdovy po Karlu Svobodovi“. To jeho samotného rozesměje a podotkne, že je tajemný jako paní Colombová. Svoji identitu poodhalí, když prozradí, že pracuje v oboru zabývajícím se prodejem příslušenství k telefonům. Jeho velkou vášní je ovšem cestování, které je zároveň tím, co ho spojilo s jeho ženou Vendulou. „My jsme spolu byli na drinku a rovnou tam jsme si koupili letenku. Ještě než jsme spolu chodili. A odletěli jsme na první společnou dovolenou,“ popisuje počátky jejich vztahu, který již trvá jedenáct let a kterému kvůli poměrně velkému věkovému rozdílu nikdo nevěřil. Dále na sebe prozradí to, že se dříve věnoval freestyle BMX tedy ježdění na malých kolech v U-rampě. „Díky tomu jsem začal cestovat. V patnácti šestnácti jsme díky tomu začali jezdit po Evropě a objížděli jsme skate parky ve Francii a Španělsku. To byl takový první impuls k cestování.“ Se svojí ženou Vendulou vychovává jejich dvouapůlletého syna Josefa a osmnáctiletého syna Jakuba, kterého má Vendula ze vztahu se zesnulým hudebním skladatelem Karlem Svobodou. A to, co se o nich píše, nečte. Sám sebe ve vztahu považuje za romantika, rád prý vaří a cestuje po neobjevených místech mimo turistické trasy. Pro trochu dobrodružný způsob cestování s přespáváním venku pod celtou nadchnul i svoji ženu Vendulu, prezidentku nadačního fondu Kapka naděje.

Dnešní díl zakončíme trochou ezoterické nauky o číslech vycházejících z data narození s numeroložkou a motivační koučkou Monikou Ben Thabetovou. Monika je původem z jižní Moravy, odkud pochází i její maminka, zatímco tatínek byl ze Súdánu. „Já jsem žila na jižní Moravě v Lysicích, ale jsem rodačka z Brna,“ upřesňuje. Koncem devadesátých let odešla do Itálie, kde studovala. Nyní se věnuje numerologii, ze které vychází i při svém koučinku. Základy numerologie se naučila od své maminky a systematicky se jí věnuje od svých 15 let. „Stačí vlastně datum narození, a já udělám takovouhle tabulku,“ ukazuje nákres, ve kterém provedla výpočet přímo pro Jana Krause. Její tabulka je ovšem velmi netradiční a dokáže z ní prý vyčíst úplně všechno. „Já už teď o vás úplně všechno vím,“ říká se smíchem směrem k moderátorovi. „Máte třeba velký dar intuice. Vám stačí jen se na člověka podívat a už víte, jaký je.“ Dále přiřkne podle svých výpočtů Janu Krausovi velký smysl pro pořádek. Čísla, která člověku vyjdou, vykládá paní Monika formou příběhu. Jaký příběh bude vyprávět svému hostiteli? V čem spočívá koučink založený na numerologii? A na čem by měl zapracovat Jan Kraus? To a mnohem více se dozvíme v dalším premiérovém dílu oblíbeného pořadu Show Jana Krause dnes večer na Primě!

Zdroj foto: PRIMA TV