WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

3 svátky – 3 dárky! Mixit si letos připravil něco pro maminky, děti i tatínky

Připravte se na měsíce plné oslav! Právě na květen a červen totiž připadají Den matek, Den dětí i Den otců. V Mixitích pecích se proto upekla extra porce lásky pro každého z nich. Pro maminky dárkový box sladký jako políbení, pro děti hravě barevné preclíky a müsli… A pro tatínky ořechy s kampotským pepřem pikantní jako jejich vtípky.

(Skoro) Bezedné jako maminčina láska

Žádný dárkový box není dost velký, aby řekl maminkám dostatečně „máme tě rádi“. Tahle degustační sada s taškou a miskou se tomu ale blíží. V Mixitu do ní dali Jahody sušené mrazem (takovým, který vám běhá po zádech, když ani maminka neumí najít to, co doma hledáte), tubus jahodových Preclíků (jemných jako její pohlazení) a balení Mandliček s jahodovým prachem (obalených v bílé čokoládě tak vydatně, jako si to zaslouží maminčiny nervy). Kromě všech mixitích jahodových bestsellerů v dárkovém balení čekají na svoji příležitost ještě Sněhobílá kokosem sypaná vajíčka s mandlí uvnitř a pytlík Kokosové kaše s bílou čokoládou, která chutná, jako byste ji objednali přímo v nebi. Lahodnější dárek neseženete.

Dárkový degustační box pro ženy, 650 g, 999 Kč, Složení: 1x Rozkvetlá miska v dárkové krabici (bez tubusu) se stříbrnou lžící Mixit, 1x Mixit preclíky – Jogurtová čokoláda s jahodami (250 g), 1x Jahoda – Křupavé ovoce (50 g), 1x Mandle v jogurtu s jahodovým prachem (240 g), 1x Kokosová Mixit vajíčka do kapsy (60 g), 1x Kokosová kaše s bílou čokoládou do kapsy (50 g), 1x Lesní taška ušatá.

Sladké jako jejich úsměv

Barevný, hravý, křupavý, a hlavně uličnicky dobrý bude letos Den dětí. Alespoň pro ty, kdo dostanou od rodičů něco z mixití nadílky. Vypečené preclíky totiž hrají všemi barvami! A důležité: všechny je vybarvila příroda a žádná chemie! Modré a zelené vykouzlila spirulina a doladil jogurt, v bílých je opravdová vanilka, žlutým propůjčila barvu medonosná rostlinka světlice, hnědá patří bestsellerovému slanému karamelu a růžová znamená jediné – Ruby čokoládu. Úplná chuťová bombová duha.

Mixit preclíky – Hravý mix, 240 g, 189 Kč, Složení: preclíky solené, bílá čokoláda s jogurtovou příchutí, bílá čokoláda s vanilkou, Ruby couverture čokoláda, bílá čokoláda s karamelem, lešticí látka: arabská guma; cukr, med, barvící koncentrát: spirulina, světlice barvířská, slunečnicový olej; jedlá sůl, vanilkový extrakt, vanilkový prášek

No a jestli byli výjimečně hodní… sáhněte po trojici veselých Křupanů výskajících v corn flakách! Jahůdka Pohůdka (aka lyofilizované jahody), Pan Banán (lyofilizovaný banán) a kakaový Pan Polštářek (křupavé polštářky s čoko náplní) už skáčou nedočkavostí tak, že se celý Hravý mix otřásá. Cornflaky se postarají o dostatek vlákniny pro spokojené bříško, ovoce je bez konzervantů i barviv a žádný ze členů téhle snídaňové party neviděl v životě ani kapku palmového oleje. Taková rána budou mít šmrnc!

Müsli classic – Hravý mix, 300 g, 129 Kč, Složení: kakaové polštářky, náplň s čokoládovou příchutí, kukuřičné lupínky, lyofilizovaný banán, lyofilizované jahody.

Kořeněné jako jejich vtípky

Mixití pece ve svém žáru umějí vytvořit pořádně ožehavé dobroty. Jestli máte doma tatínka, který místo ovoce a müsli ocení spíš pikantnější kombinace, tenhle tubus ho bude pekelně lákat. Aby mohla tahle lahůdka vzniknout, spojil se Mixit s Pepperfieldem. Jedna strana přinesla nasládlé měkké kešu a ta druhá? Nejlepší pepř! Vozí ho přímo z provincie Kampot v Kambodži a díky fair trade výkupu pomáhá v současnosti 200 farmářským rodinám. Společně s Mixiťáky pak pepřové ořechy zalili medem a s láskou upekli. Peprná kombinace.

Oříšky z pece Pepperfield, 160 g, 179 Kč, Složení: jádra kešu ořechů, květový med s jedlým kaštanem a tymiánem, himálajská sůl, kampotský pepř tmavě červený, Kampotský pepř zelený lyofilizovaný se solí, sušená citronová kůra 

Co svátek, to dárek. Mixit má pro každého něco přesně podle jeho chuti. A vyladěné je všechno s láskou, péčí a hravostí, které se chystáte oslavovat.

Na stránce www.mixit.cz si může každý namixovat svou osobní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než sedmdesáti různých ingrediencí, jako jsou různé cereální základy, sušené ovoce, semena, oříšky, ale i chuťovky jako čokoláda, gumoví medvídci nebo třeba lentilky či skořice.

Zdroj foto: MIXIT.cz