WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Oslavte Mezinárodní den žen s Atriem Flora

Udělejte radost ostatním nebo sobě a oslavte Mezinárodní den žen v Atriu Flora. Najdete zde spoustu tipů na vhodný dárek i příjemné potěšení. Ať už chcete potěšit samy sebe, nebo jinou ženu, s obchodním centrem neuděláte chybu.

Mezinárodní den žen je svátek, který připadá každý rok na 8. března. I když radost ženám je samozřejmě možné dělat kdykoli, třeba právě tato příležitost poskytne tu správnou motivaci pro potěšení.

V Atriu Flora naleznete spoustu prodejen, ve kterých můžete pořídit vhodné dárečky a pozornosti. Ať už budete chtít ke Dni žen darovat novou knihu, romantický kousek oblečení nebo třeba dlouho vyhlédnuté boty, v obchodním centru naleznete to pravé. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem, a proto vám jistě přijdou vhod i prodejny s exkluzivními dobrotami, které zahřejí u srdce.

A pokud byste si s výběrem konkrétního dárku nevěděli rady, můžete vsadit na jistotu v podobě dárkového poukazu nebo digitální dárkové karty. V takovém případě si obdarovaná může vybrat svůj vysněný dárek sama a vy můžete zůstat klidní, že jste nesáhli vedle.

Dárkové poukazy jsou ke koupi na recepci správy centra každý všední den od 10 do 16 hodin. Poukaz obdržíte ve fyzické podobě a určitě mu bude slušet pěkná obálka, do které vám jej vložíme. Hodnota poukazu může být ve výši 100, 500 nebo 1000 korun a na jeho vyčerpání je 12 měsíců od data pořízení. Poukaz lze vyčerpat pouze v plné výši najednou.

Pokud sháníte dárek na poslední chvíli nebo se jen nestíháte v centru stavit, můžete místo poukazu pořídit digitální dárkovou kartu. Objednat ji lze pohodlně on-line na webových stránkách Atria Flora a následně se v e-mailu dozvíte, jak kartu registrovat a využívat. Tuto digitální kartu je možné přidat do digitální peněženky, a mít ji tak neustále u sebe ve svém mobilním telefonu – tam je také možné kontrolovat zůstatek na kartě. Její platnost je stejně jako v případě dárkových poukazů 12 měsíců od objednání.

Informace o dárkových poukazech a digitálních kartách stejně jako o novinkách a provozu Atria Flora najdete na webových stránkách http://www.atrium-flora.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/AtriumFlora.

Zdroj foto: Atrium Flora