WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Přivítejte Ježíška stylově: jak vybrat vánoční oblečení podle příležitosti?

A je to zase tady. Vánoce klepou pomalu, ale jistě na dveře. Taky už začínáte netrpělivě stříhat metr, prozpěvovat si koledy, balit dárky a počítat, kolik druhů cukroví letos napečete? A máte už vybraný ten pravý vánoční outfit? Vánoce jsou totiž, mimo jiné, hlavně o setkávání se s blízkými. Tak jim ukažte, jak moc už se na svátky těšíte. Poradíme vám, jak zvolit to nejstylovější vánoční oblečení, ve kterém se stanete hvězdou každého večírku a vyniknete na každé fotce.

Rodinné focení

Máte letos v plánu vánoční focení? Pak už určitě přemýšlíte, co si obléct, aby byly výsledné fotky co nejdokonalejší. Jedno je jasné. Musíte se sladit. Ať už se fotíte jen sami s partnerem, nebo jste rodina s dětmi, či dokonce s domácími mazlíčky. V oblečení ve stylu „každý pes jiná ves“ byste na fotkách moc parády neudělali.

Pokud fandíte spíš klasice, vyberte jednu nebo dvě hlavní barvy, které by se měly v oblečení všech zúčastněných vzájemně prolínat a doplňovat. Pánové nic nezkazí klasickou košilí a kalhotami nebo džíny, u dam vedou jednoznačně šaty a punčochy.

Jestli se ale nebojíte trochu odvázat a máte smysl pro humor, vsaďte na vánoční trička pro páry nebo rovnou celé rodiny. Dámské vánoční tričko nebo pánské vánoční tričko už je klasika, dnes ale hravě seženete i vtipná trička s potiskem pro děti, nebo dokonce i pro psy a kočky. Sladit se tak můžete opravdu kompletně všichni.

Vánoční večírek

Chystáte se na vánoční nebo silvestrovskou party? Pokud chcete být za hvězdu, i tady je potřeba zvolit ten správný outfit. Samozřejmě podle příležitosti. Na formální firemní večírek by si měli pánové raději než vtipná trička obléct klasickou košili a kalhoty.

Jestli však panuje ve společnosti uvolněnější atmosféra, můžete se zkusit trochu odvázat a košili doplnit hravou barevnou vánoční kravatou. Dámy zase mohou zvolit doplněk v podobě roztomilé vánoční čelenky nebo stuhy do vlasů.

Domácí pohodička

Když má vaše tričko vánoční motiv, už ho nesundáte ani doma? Chcete být svátečně vyladění i na gauči u pohádek? Žádný problém. A nemusíte zůstat jen u trička. Fantazii se meze nekladou. V dnešní době totiž seženete s vánočním motivem už snad každičký kousek oblečení, který vás jen napadne.

Pořiďte si vánoční pyžamo z heboučkého flanelu, hřejivé vánoční ponožky a klidně i vánoční spodní prádlo. Pak už stačí jen zachumlat se do vánoční deky, uvařit si horké kakao, pustit pohádku a tu pohodu si pořádně vychutnat.

Zdroj foto: Shutterstock.com