WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dámské smart hodinky mohou být i stylové

Domníváte se, že chytré hodinky jsou spíše pro muže? Nebo pro sportovce? Není tomu tak. Výrobci myslí i na dámy a mnohé chytré hodinky jsou dostupné také v elegantních dámských provedeních. Napíšete letos Ježíškovi?

Dámské smart hodinky mohou být i stylové

Dotykové hodinky už se stávají pomalu standardem, kdo je nemá, jako by ani nežil. Jestli je tedy ještě nevlastníte, je určitě na čase o nich popřemýšlet. O zas tak drahou záležitost se nejedná.

Dámské smart hodinky mohou být i stylové

Proč si chytré hodinky zamilujete?

Stanou se vaší pravou rukou, a to i když je budete nosit na té levé. Přečtete si na nich zprávy, když u sebe zrovna nebudete mít telefon, informují vás o příchozích hovorech či o novém e-mailu. Velmi zajímavá je však možnost jejich využití pro monitoring nejrůznějších tělesných hodnot. Dozvíte se, jak tvrdě spíte a kolik máte spánku, zda denně nachodíte dostatek kroků, jaký je váš klidový tep a mnoho dalšího. Spoustě žen dámské smart hodinky pomáhají při hubnutí. Zřejmě tušíte, že třeba při běhu je důležité držet se v aerobní tepové frekvenci, když chcete hubnout. A jak jinak si frekvenci ověřit než pomocí chytrých hodinek?

Kulaté, nebo hranaté s displejem dle vašich představ

Upřednostňujete klasické hodinky? Pak si i chytré hodinky pořiďte v kulaté variantě a na displeji si nastavte ručičky. Vyznáváte raději moderní pojetí? Sáhněte po hodinkách s hranatým displejem a nastavte si digitální čas. Milovnice dat ocení možnost přidat si na displej hodinek celou řadu údajů, jako jsou nachozené kroky, datum, venkovní teplotu, srdeční tep, spálené kalorie a mnoho dalšího. Chytré hodinky jsou skvělé hlavně v tom, že si je můžete přizpůsobit.

Dámské smart hodinky mohou být i stylové

Chytré hodinky pro děti, aby byly v bezpečí

Víte, že existují také dětské smart hodinky? Propojíte je s rodičovskou aplikací, pak můžete sledovat polohu dítěte, na hodinky mu poslat SMS zprávu, nebo rovnou zavolat. I tohle je tedy dobrý nápad na dárek k Vánocům. Děti budou nadšené a vy taky.

Zdroj foto: CARNEO.cz