WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Veřejnost může začít hlasovat v 15. ročníku soutěže Hračka roku

Soutěž hračka roku spustila 12. července hlasování, do kterého se může zapojit také veřejnost. V letošním jubilejním 15. ročníku mohou lidé vybírat a oceňovat nejlepší produkty na našem trhu a pomoci tak nejen rodičům s volbou hraček pro děti různých věkových skupin. Výběr správné hračky pro děti je důležitý zejména pro rozvoj poznávacích, sociálních i pohybových dovedností.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je baby-5953965_1280-1024x682.jpg.

Hlasovat pro své oblíbence může od 12. 7. 2022 na internetových stránkách soutěže www.hracka-roku.cz také veřejnost. Svým hlasováním tak pomůže ocenit ty nejlepší hračky pro děti v 6 různých kategoriích a současně se zapojí do hry o zajímavé ceny, jako je například dárkový poukaz od společnosti Království hraček Bambule a další.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je mattress-2489615_1280-1024x682.jpg.

Hodnocení probíhá na základě šesti kritérií – bezpečnost, design (vzhled a obal), originalita/technická inovace, kvalita použitých materiálů, zábava a vzdělávací/herní hodnota.

„Hračka by měla dítě zaujmout natolik, že s ní bude chtít trávit co nejvíce času, ať už samo, s kamarády nebo rodinou. Zároveň by měla rozvíjet pohybové dovednosti, učit nové věci a zároveň dítě připravovat na nové životní situace. Každý si jistě vzpomene na svou nejoblíbenější hračku, se kterou zažíval radostné chvíle nebo si zkoušel různé budoucí životní situace,“ uvádí Magdaléna Skřivánková, ředitelka organizace Area Fausta, jež pomáhá rodičům a dětem zvládnout obtížné období rozchodu či rozvodu, a porotkyně letošního ročníku soutěže Hračka roku.

Odborná porota vybere spolu s širokou veřejností ze zaslaných soutěžních hraček nejlepší produkty v celkem 6 kategoriích:

  • Baby a předškolní hračky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro holky
  • Outdoor
  • Stolní
  • Vzdělávací a kreativní

Rozdělení do jednotlivých kategorií nabízí rodičům přehled a inspiraci na koupi té nejlepší hračky pro děti různých věkových kategorií. Současně bude vybrán také absolutní vítěz napříč všemi kategoriemi, který získá titul Hračka roku 2022. Soutěž má také dobročinný rozměr, neboť zaslané hračky po jejím skončení poputují k dětem z organizace Radost dětem.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je music-818459_1280-1024x682.jpg.

Jak hlasovat?

  1. Registrujte se na www.hracka-roku.cz
  2. Vyberte svého favorita v každé kategorii.
  3. Nezapomeňte zodpovědět soutěžní otázku, abyste se zapojili do hry o super ceny.

Zdroj foto: Hračka roku, Pixabay.com, MENHOUSEMAN.cz