WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Rolády Cukráře Skály přicházejí s originální kombinací chutí

Co se vám vybaví, když se řekne roláda? Možná se rozdělíte na dva tábory a jeden bude kopat za slanou variantu, druhý za sladkou. U Cukráře Skály mají ale jasno. Jejich čerstvá novinka chutná totiž po kávě s kokosem, pomeranči s jahodami nebo třeba pistáciích.

Roláda je oblíbeným dezertem, který na talíři nejen dobře vypadá, ale především báječně chutná. Svěží náplň, při jejíž výrobě se kreativitě meze nekladou, srolovaná do lehkého piškotového těsta, se na jazyku doslova rozplývá. Ne každý si však na zrádný piškotový korpus doma troufne. A právě pro všechny, kdo si chtějí na roládě skutečně pochutnat, přicházejí u Cukráře Skály se svou chuťovou variací.

Po kremrolích a věnečkách přichází na řadu rolády

Na pobočce v Dlouhé jsme udělali variaci kremrolí, pak jsme rozšířili nabídku o věnečky. Obojí mělo velký úspěch, a proto jsme se rozhodli, že připravíme i variaci rolád. Každý týden v červnu bude k dispozici jedna varianta,“ vysvětluje rozhodnutí přijít s kolekcí rolád Lukáš Skála. Na začátku nového týdne tak můžete přijít ochutnat jinou náplň. „Jako první jsme připravili kávový krém s kokosem. Následovat bude mascarpone krém s borůvkami a černorybízovým džemem, pomerančový krém s jahodami, čokoládový krém s kardamomem a červnovou nabídku zakončí pistáciový krém se solí a malinami,“ láká Cukrář Skála.

Rolády Cukráře Skály budou k dostání nejen na pultech Šporkovského paláce a v provozovně v Dlouhé, ale objednat si je můžete i přímo domů na e-shopu www.cukrarskala.cz.

Zdroj foto: Cukrář Skala