WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pánské kalhoty – aktuální střihy a barvy

Základní a nepostradatelnou součástí šatníku jsou pánské kalhoty. Mohou být naprosto různých barev a stylů, vyrobené z džínoviny, lnu, tvídu, bavlny, přírodní bavlny a dalších materiálů. Tuto sezónu budou oblíbené kalhoty v klasickém, neformálním a sportovně elegantním stylu. Vyberte si a nakupte pánské kalhoty předních značek za výhodnou cenu na online platformě Shopsy. Odeslání vaší objednávky na sebe nenechá dlouho čekat.

Pánské kalhoty - aktuální střihy a barvy

Jaké pánské kalhoty si koupit v této sezóně?

Nestačí si koupit pěkné kalhoty, měli byste vědět, s čím je kombinovat a jaké modely budou letos žádané. Zvažte typy pánských kalhot, které vám pomohou vytvořit originální soupravy na každý den, na slavnostní událost nebo do kanceláře. 

Kalhoty Cargo

Stylově módní kalhoty s kardiganem rovného střihu z robustní tkaniny inspirované vojenským stylem. Kalhoty mohou mít různý počet kapes. Klasická barva těchto výrobků je khaki. Návrháři však nabízejí i jiné barvy: černou, modrou, odstíny hnědé. Zajímavě budou vypadat také bílé cargo kalhoty.

Takovou věc můžete kombinovat s košilemi, svetry, tričky, prošívanými bundami, bombery. Jako obuv se hodí boty s traktorovou podrážkou nebo tenisky.

Pánské kalhoty se záhyby

To je nepochybný trend pro nadcházející rok. Záhyby jsou v podstatě záhyby pod pasem. Díky nim je vzhled kalhot elegantnější a originálnější. Tyto pánské kalhoty mají volný střih a vysoký střih, takže dokáží opticky korigovat nedostatky postavy. Oblečte si tyto stylové pánské kalhoty na večírek, setkání s přáteli nebo třeba do kanceláře. Modely vypadají dobře se svetrem a klasickou košilí. Rolák můžete nosit také v kombinaci s pleteným svetrem. 

Pánské lyžařské kalhoty

Lyžařské kalhoty se nehodí k vytváření ležérního vzhledu nebo k procházkám po městě s přáteli. Pánské lyžařské kalhoty jsou navrženy tak, aby odolaly extrémním mrazům a pronikavému větru. Zateplené modely si vybírají muži, kteří v chladném období vedou aktivní životní styl. Jsou vyrobeny ze speciální nepromokavé tkaniny.

Pánské kalhoty - aktuální střihy a barvy

Pánské kalhoty – módní barvy

Když už jsme u klasických kalhotových stylů, i zde se vyplatí dodržovat zavedený dress code a obecně uznávaná pravidla. Na zimu by měly být kalhoty v černých, hnědých nebo šedých odstínech. V létě lze nosit pískové, krémové, béžové nebo vínové pánské kalhoty. 

V oděvních soupravách pro každodenní nošení budou v kurzu světlejší barvy, jako je hořčicově žlutá, levandulová, elektricky modrá, salátová nebo dokonce korálová. Nezapomeňte na tištěné modely. Oblíbené zůstávají pánské kalhoty s geometrickými vzory: pruhy a kostky v jakémkoli provedení, kresby v podobě malých čtverců a trojúhelníků, protínající se linie.

Zdroj foto: Shopsy.cz, Modivo.cz,