WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Plastická chirurgie Brno – V-CLINIC

Dlouholeté zkušenosti, profesionální péče, skvělé hodnocení od klientů. V–CLINIC je specializované pracoviště, které se zaměřuje především na oblast plastické a estetické chirurgie a gynekologie. Tento koncept kliniky je svým odborným přesahem v Česku zcela ojedinělý.

Plastická chirurgie Brno - V-CLINIC

Zázemí renomované kliniky tvoří zkušení lékaři, kteří za sebou mají nespočet operací. Jde o tak trochu jinou kliniku než na jakou jste zvyklí. Zakladatelem kliniky je MUDr. Tomáš Ventruba, najdete tam i jeho otce Prof. MUDr. Pavla Ventrubu DrSc. a další členy klanu Véčkařů. Pacient, jeho individuální potřeby a péče o něj je středobodem zájmu veškerého personálu.

Plastická chirurgie Brno - V-CLINIC

Top na zákroky v oblasti obličeje, prsou a estetickou gynekologii

V-CLINIC se specializuje primárně na zákroky v oblasti obličeje, především na facelift, operace víček, operace prsou a estetickou gynekologii. 

Vynikajících výsledků klinika dosahuje především dlouholeté praxi a ambicemi být ve svém oboru nejlepší. Díky působení MUDr. Tomáše Ventruby, který patří v Česku mezi vyhledávané odborníky v oboru plastické chirurgie, zde dostanete to nejlepší. Své první profesní zkušenosti nabýval na Chirurgické klinice MU a FN Brno. Absolvent Masarykovy univerzity v Brně je dnes též vedoucím lékařem a zároveň zakladatelem V-CLINIC. Každoročně absolvuje stáže v zahraničí, přednáší a vyučuje.

Plastická chirurgie Brno - V-CLINIC

Při koncipování nové kliniky plastické chirurgie, estetické chirurgie a gynekologie, využil své četné zkušenosti. V průměru během své praxe MUDr. Ventruba zrealizuje až 250 faceliftů a 400 operací očních víček ročně. Zároveň pracuje jako odborný asistent na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Své zkušenosti tak předává i budoucím lékařům.

Plastická chirurgie Brno - V-CLINIC

Estetická gynekologie

Zcela specifickým medicínským odvětvím, kterým se V-CLINIC rovněž zaobírá, je tzv. estetické gynekologie. Do oblasti jejího působení spadají především stále žádanější zákroky jako vaginoplastika nebo labioplastika. V-CLINIC je v tomto směru na vysoké úrovni. Uznávána je mezi odbornou i laickou veřejností.

V oblasti právě estetické gynekologie je to primárně dílem prof. MUDr. Pavla Ventruby, DrSc., MBA, který je dnes rovněž emeritním přednostou Gynekologicko–porodnické kliniky LF MU a FN Brno. 

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv zákrok, V-CLINIC bude určitě skvělou volbou, zajděte si třeba jen na konzultaci, uvidíte.

Zdroj foto: V-clinic.cz, Pexels.com, Pixabay.com