WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Optika Fielmann uvádí originální kolekci Prague Edition


Žádané, ikonické a nadčasové. To je podstata Prague Edition optiky Fielmann. Kolekce klasických modelů pro maximální pohodlí a módní vzhled, do hloubky inspirovaná Prahou, je k dostání ve všech optikách Fielmann. Celkem sedm modelů dioptrických i slunečních brýlí, určených pro každodenní nošení, posunuje nadčasovou klasiku na novou úroveň a vyjadřuje životní styl Pražanů i obyvatel České republiky obecně.

„Naši zákazníci hledají hlavně stálost a všestrannost,“ vysvětluje hlavní designér Marco Collavo. „Díky kolekci Prague Edition se esenciální design stává zároveň dostupným, a to bez jakýchkoli ústupků v oblasti kvality. Zážitek perfektního stylu u nás čeká na všechny české zákaznice a zákazníky.“

Kolekce Prague Edition je speciálně věnována moderním Pražanům a optika Fielmann ji v březnu představila u příležitosti otevření vlajkové prodejny v centru hlavního města, v ulici Na Příkopě 20. Jednotlivé modely v Prague Edition navíc ztělesňují filozofii značky Fielmann – poskytovat všem prvotřídní servis a kvalitu, která vydrží léta, za dostupnou cenu. Ta u žádného z těchto modelů nepřesahuje 2 700 Kč.

Značka Fielmann je lídrem na poli maloobchodního prodeje dioptrických i slunečních brýlí a kontaktních čoček. Jako rodinná firma je zároveň designérem, výrobcem, distributorem i optikem s téměř 900 prodejnami po celé Evropě. V letošním roce Fielmann slaví 50. výročí své výjimečné historie, která díky osobnosti Günthera Fielmanna způsobila revoluci na trhu s brýlemi a demokratizovala obor oční optiky. Čeští zákazníci mohou nakupovat brýle z nové kolekce Fielmann a designové modely nejslavnějších světových značek za skvělé ceny ve čtyřech pražských prodejnách: Na Příkopě 20 a v obchodních centrech Westfield Chodov, Centrum Černý Most a Metropole Zličín. Široká nabídka kontaktních čoček a slunečních brýlí je k dispozici také na e-shopu fielmann.cz.

V Prague Edition je zastoupeno sedm obrub slunečních i dioptrických brýlí, které vyprávějí o žádaném a nadčasovém stylu a stávají se tak intuitivní volbou každého Čecha.

Zdroj foto: Optika Fielmann