WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Kávě odzvonilo! S novým výživovým doplňkem Can’t Stop, Won’t Stop™ od Nutrilite™ vám po obědě nebudou padat oči únavou

Zdravý životní styl, pohyb a vyvážená strava jsou klíčem k tomu, abychom si mohli každý den vychutnávat plnými doušky. Podle průzkumu společnosti Amway z roku 2021 však třetina dospělých Evropanů pociťuje během dne nedostatek energie. Hledáte i vy energetický booster, který vás nakopne a podpoří váš organismus? Nový doplněk stravy Nutrilite™ Can’t Stop, Won’t Stop™ s obsahem extraktu z čaje maté je v dnešní uspěchané době přesně tím pravým. Bez problémů jej zařadíte do svých každodenních rituálů.

Nutrilite™, světová jednička ve výrobě vitaminů a doplňků stravy, představuje zcela novou řadu produktů. Díky jejich jednoduchému užívání a výborné chuti je velmi snadno zapojíte do své každodenní rutiny. Kombinace základních živin a pečlivě vybraných přírodních ingrediencí zajistí, že se nové výživové doplňky stanou vaší podporou, kdykoliv budete potřebovat. Nutrilite™ Can’t Stop, Won’t Stop™ byl speciálně vyvinut, aby reagoval na specifické potřeby vašeho těla.

Hledáte energetický booster?

Podle průzkumu Amway z roku 2021 až 32 % dospělých Evropanů ve věku 18+ trpí vyčerpáním, únavou a během dne pociťuje nedostatek energie. Navíc až 41 % žen mileniálek říká, že únavu a vyčerpání považují za k jedny z největších potenciálních zdrojů zdravotních problémů. Právě proto přichází výživový doplněk Nutrilite™ Can’t Stop, Won’t Stop™, přírodní zdroj kofeinu z čaje maté, který pomáhá váš organismus povzbudit a redukovat únavu a nedostatek energie.

Tento nový produkt vznikl na základě zkušeností a tradic značky Nutrilite™, která spolehlivě kombinuje nejmodernější vědecké poznatky a technologické postupy s přírodními ingrediencemi. Díky více než 85 letům zkušeností značka Nutrilite™ zajišťuje, že všechny její produkty splňují nejvyšší standardy a požadavky na kvalitu použitých přírodních ingrediencí i jejich bezpečnost. Vedle přirozeně rostlinných extraktů používá Nutrilite™ i vitaminy a minerální látky, aby své produkty obohatil o živiny podporující správné fungování imunitního systému. Také proces výroby výživových doplňků je pro Nutrilite™ naprosto klíčovým. Proto, pokud si značka nemůže vyrobit některé produkty sama přímo v rámci svých vlastních výrobních kapacit, jsou produkty vyráběny výhradně u Nutrilite™ partnerů, kteří splňují velmi přísné standardy a zásady pro výrobu.

Nutrilite™ Can’t Stop, Won’t Stop

Dnešní tvrdě pracující ženy musejí často ovládat schopnost multitaskingu, během dne jim však energie může postupně ubývat. Doplněk stravy Nutrilite™ Can’t Stop, Won’t Stop™ je vytvořen tak, aby povzbudil váš organismus a dodal mu tolik potřebnou energii. Skvěle chutná, je bohatý na vitaminy a minerály a má kompaktní balení. Proto si ho také snadno vezmete kamkoliv s sebou.

Can’t Stop, Won’t Stop™ je v rámci Nutrilite™ portfolia prvním rychle se rozpouštějícím výrobkem na evropském trhu, který v sobě kombinuje živiny podporující organismus a dodávající energii.

Blahodárné účinky přírodního kofeinu a čaje maté potvrzuje i Ing. Pavla Pešková Gazdíková, expertka na výživu ze společnosti Amway Česká republika a Slovensko. „Maté je čaj bohatý na antioxidanty i zásadní aminokyseliny, které naše tělo potřebuje. Obsahuje až o 90 % více antioxidantů než zelený čaj. Oproti jiným stimulátorům, jako je například kakao, káva nebo guarana, dodává maté energii daleko vyváženěji. Nezpůsobuje ani žádné z vedlejších účinků spojených s pitím nápojů s obsahem kofeinu, např. bolesti hlavy a břicha. Nejenže významně podporuje imunitní systém a trávení, pomáhá snižovat stres, nespavost a únavu, zároveň zvyšuje schopnost soustředit se,” vysvětluje Pešková Gazdíková.

Vaše nové motto: Dobít baterky a nezastavovat!

Sáčky s broskvovou příchutí, které se velmi snadno rozpouští, obsahují:

  • Vitaminy B1, B6, B12, C, hořčík a zinek – tato kombinace vitaminů a minerálních látek přispívá k normální činnosti metabolismu. Vitaminy skupiny B spolu s hořčíkem přispívají ke zmírnění pocitů únavy a vyčerpání.
  • Extrakt z čaje maté – výtažek z maté obsahuje přirozeně se vyskytující kofein (8 %) a má stimulující a posilující účinky, které pomáhají redukovat fyzické i duševní vyčerpání.

Připravte se na nezapomenutelnou a energií nabitou cestu Nutrilite™, díky které budou vaše dny ještě zářivější!

Doporučená cena: 415 Kč

Balení obsahuje 15 sáčků, doporučená denní dávka je 1 sáček denně

Více informací na: www.amway.cz