WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Erotické pomůcky dají sexu tu pravou šťávu

Důvodů, proč sáhnout po nějaké té erotické pomůcce je hned několik. V první řadě v podstatě nahradí partnera. Po té fyzické stránce tedy určitě. Lásku a vřelé objetí sice ještě neposkytne, ale kdo ví, co přinese budoucnost? Třeba erotickou hračku, která bude schopna opětovat city.

Erotické pomůcky dají sexu tu pravou šťávu

Erotické pomůcky mají své místo jak v autoerotice, tak i při klasickém párovém sexu. Ten dokážou ozvláštnit a dát mu šťávu, kterou třeba postrádá. Takový vibrátor nebo womanizer (podtlakový vibrátor) v rámci milostné předehry se ženou udělá hotové divy. A to nejenom při milostné předehře. Vytáhnout ho ze svého erotického kufříku můžete v podstatě kdykoliv, ať je partner v ten okamžik při ruce či nikoliv.

Erotické pomůcky dají sexu tu pravou šťávu

Potěšení na každém kroku

Erotické hračky, to samozřejmě není pouze vibrátor, nýbrž celá řada dalších sofistikovaných pomůcek, které vám v ten pravý okamžik vyklouzlí úsměv na tváří. A to doslova a do písmene na každém kroku. Na mysli máme historií prověřené Venušiny kuličky, jejichž obdobou se svého času obšťastňovala i královna Kleopatra.

Erotické pomůcky dají sexu tu pravou šťávu

Pro ženy i muže

Máte rádi anální sex? V tom případě byste při svých erotických hrátkách měli zaměstnat také anální kolík. Nebo přímo anální vibrátor. A čím potěšit muže? Ženu z masa a kostí jim stoprocentně nahradí třeba umělá vagína.

Erotické pomůcky dají sexu tu pravou šťávu

Vybírejte na sexio.cz

Bohatý výběr erotických pomůcek najdete například na e-shopu sexio.cz, o kterém se říká, že se jedná o nejdiskrétnější e-shop v ČR. A skutečně – o tom, že jste si objednali zásilku s citlivým zbožím, se nedozví ani pošťák. Bude tak diskrétně zabalena, že nikdo nebude mít sebemenší tušení, jaký obsah skrývá. To ale není vše.

Erotické pomůcky dají sexu tu pravou šťávu

Pouta a vzrušující erotická hra

E-shop není pouhým prodejcem, některé produkty dokonce vyrábí. Jako například saténová pouta pro ruce a nohy vhodná pro bondage a jiné erotické hrátky. Provozovatelé e-shopu také vymysleli velmi originální erotickou online hru pro hetero i homosexuální í páry. A ta páry mnohdy nažhaví víc než ta nejsofistikovanější erotická hračka. V nabídce ale najdete celou řadu dalších produktů. Menstruační kalíšky, lubrikační gely, erotické prádlo, bičíky, zkrátka vše, nač jen vaše fantazie pomyslí.

Zdroj foto: Sexio.cz, Pexels.com, Pixabay.com