WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jarní šatník doplňte novou obuví. Co bude letos trendy?

Jaro k nám míří mílovými kroky a možná už si většina z nás začíná oprašovat jarní šatník a také botník. Co byste letos měli na jaře doplnit a jaké boty vynosíte nejvíce? Poradíme vám, jak přivítat jarní sluneční paprsky v těch nejkrásnějších botách.

Nepodceňte rozmary počasí

Na jaře je ideální volit spíše boty uzavřené. Pro neformální příležitost a vycházky do přírody jsou asi nejlepší volbou obyčejné tenisky. Na společenské události pak zvolte vhodné lodičky s plnou špičkou a na pracovní záležitosti nebo formálnější společenské akce se mohou hodit klasické polobotky nebo trendy mokasíny. Ty se hodí jak k sukni, ale stejně tak vhodně doplní dámské rifle.

Co k sukni?

Na jaře je ideální opět vytáhnout sukně a šaty. Není třeba ihned sahat po podpatcích, ale hodí se zvolit boty i bez podpatku, kožené baleríny nebo polobotky. Tyto boty vás v případě potřeby ochrání také před jarním deštěm nebo nečekaně nepříznivým počasím. Co se týče barev, vyplatí se zaměřit na neutrální černou, bílou a béžovou obuv.

Co bude letos trendy?

Určitě se můžete spolehnout na to, že i letos budou trendům velet látkové boty na klínku a obuv s květinovými vzory. Každá značka obuvi si samozřejmě volí své vlastní styly a trendy, ale očekává se, že ani letos nešlápnete vedle s pastelovými barvami, které se snadno dají ladit prakticky s čímkoliv.

Na ulicích také dost možná potkáte netradiční letní kozačky. Jsou volně i široce střižené, aby ani v teplejším počasí nebylo jejich nošení nepříjemné. Jako vhodný doplněk můžete zvolit kabelku v barvě kozaček nebo výraznější kousek, který přitáhne pozornost také k horní polovině vašeho těla.

Nebojte se být jiní

V nabídce budou i výraznější kousky – takové však kupujte jen střídmě a dobře si nákup promyslete. Takový kousek se bude hůře kombinovat a nevynosíte jej tak často. Jeden se ale ve vašem šatníku jistě užije.

Zdroj obrázků: Eak. Temwanich / Shutterstock.com, Pixabay.com