WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Rozlučková párty jak se patří. Dámská trička na rozlučku

Co je snem každé malé holčičky? Krásné svatební šaty a velkolepá svatba. A co je snem každé dívky? Rozlučková párty. Jak si zpestřit poslední okamžiky na svobodě, než prstýnek ozdobí ruku nevěsty?

Dámská trička na rozlučku

Jsou originální, jsou vtipná a zaručí, že vás poznají, ať jste nevěsta, nebo družička. Ukažte, jak se těšíte na ten speciální a báječný den. Pobavte vtipnými a trefnými motivy s prstýnky, srdíčky, nebo třeba s Amorovým šípem. Jsou to potisky jako Bride team, Jsem nevěsta, So we’re getting drunk, nebo třeba Beer drinking team

Vše je možné

Máte vlastní představu ideálního dámského rozlučkového trička? Na přání natiskneme jakýkoliv motiv na jakékoliv tričko. Napište nám na info@bezvatriko.cz a připravte se na rozlučku! Zvládneme každou barvu a každý motiv.

Originalita a kvalita

Naše dámská trička na rozlučku nejsou nejlevnější. Cena však odpovídá kvalitě, a za kvalitou si stojíme. 

Vyhýbáme se 3D motivům a výšivkám a jdeme cestou originality a vtipu. Chcete pobavit na rozlučce a ještě vylepšit a zpříjemnit ten skvělý den? Tak jste na správném místě. 

Radost ze všeho, co děláte

Jste volejbalista, rodič, programátor, nebo třeba fanoušek Squid Game? Ukažte tričkem, co vám dělá radost a co máte rádi. 

Máme k dispozici vtipná a trefná trička s potisky pro všechno. Ukažte světu, na čem vám záleží, třeba si najdete stejně smýšlející kamarády.

Zdroj foto: Bezvatrika.cz