WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

HONOR se připojil k společenské odpovědnosti pod záštitou United Nations Global Compact

HONOR se oficiálně připojil k unii Unitated Nations Global Compact (UNGC), aby přispěl k cílům, které chce unie do roku 2030 dosáhnout. UNGC je světově největší iniciativa zabývající se společenskou odpovědností a udržitelností přírodních zdrojů. V současné době se do unie připojilo přes 12 000 společností a dalších členů ve více než 160 zemích. UNGC pomáhá firmám integrovat své principy do strategií a procesů, a pracovat na společných cílech, ke kterým se zavázaly.

UNGC (United Nations Global Compact) je světová síť firem a organizací, které se rozhodly sladit své vize i každodenní činnosti v rámci deseti obecně přijatými principy společenské odpovědnosti v oblasti lidských práv, pracovních podmínek, životního prostředí a korupce. UNGC vytváří rámec procesů, díky kterým pak mohou společnosti převzít společenskou odpovědnost ve svých výrobních procesech a jednoduše je také vyhodnocovat. HONOR tak chce implementovat a upevnit korporátní strategii, která je zároveň i odpovědná a zachovává přírodní zdroje.

Hlavním posláním značky HONOR je vytváření nového chytrého světa pro každého díky portfoliu inovativních produktů. HONOR tak přidává v tomto roce také závazek vůči společenské odpovědnosti a odpovědnosti vůči životnímu prostředí. Korporátní společenská odpovědnost značky HONOR se nyní zaměřuje na 4 oblasti: ochrana životního prostředí, inovace a vytváření hodnot, vývoj průmyslové synergie a odpovědná politika i uvnitř firmy. HONOR chce tak dál pokračovat v zaměření na potřeby zákazníků na prvním místě jako svou hlavní hodnotu, více se podílet na adaptacích v rámci členství v UNGC platformě a pracovat na dalších inovativních technologiích, tak aby zároveň naplnil korporátní odpovědnost a pomohl UNGC ve společných cílech.

Více o značky HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.hihonor.cz.