WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Při výběru ojetého vozidla myslete především na bezpečnost vašich dětí

Pořídit si v dnešní době ojetý vůz není úplně jednoduchá záležitost. Nabízených aut je na trhu opravdu velké množství a ceny letí strmě vzhůru. Vybrat si to pravé, aby bylo za rozumnou cenu a ještě navíc v dobrém stavu, je rok od roku složitější. Navíc, když musíte myslet i na bezpečnost vašich dětí.

Chystáte-li se v nejbližší době na koupi ojetého vozu, máme pro vás několik důležitých rad. Tak pojďme rovnou na ně…

Jak na koupi ojetého vozidla

Ještě než si vyberete správnou značku, model a konkrétní vůz, poradíme, co je potřeba udělat pro to, aby se z koupě vozu nestala noční můra. Dnes totiž nelze spoléhat ani na dobré reference daného prodejce. Vybraný vůz, ať už je jakýkoliv, je zapotřebí si pořádně prověřit v nezávislém zdroji. Jedním z takových informačních zdrojů je portál www.carcertical.com/cz. Stačit vám k tomu bude pouze VIN kód.

Inzerát i mluvené slovo prodejce totiž snesou úplně všechno, sem tam i nějakou tu lež. Od informací o nikdy nehavarovaném voze přes najeté kilometry až po provedené servisní kontroly…

Dle našeho redakčního průzkumu jsou informace v inzerátech na prodej vozu zcela v pořádku jen u jednoho vozu z deseti. A to je opravdu velmi děsivé číslo. Bohužel tato realita má pak za následek, že koupíte vůz, který neodpovídá vašim požadavkům, co se týče jeho technického stavu. A to je závažný problém, který vás může stát výhledově nemalé peníze.

Informace o vozidle mají cenu zlata

Při koupi ojetého vozu mají skutečně pravdivé informace cenu zlata. Máme-li korektní údaje o vozidle, je pak o dost jednodušší se rozhodnout pro to pravé, které vám bude dobře sloužit. A přitom stačí tak málo. Jen si ověřit vůz pomocí jeho VIN kódu. Ten zadáte na portálu carvertical.com a dozvíte se veškeré dostupné informace o daném vozidle. Od roku výroby, počtu majitelů, přes skutečně najeté kilometry a možné pojistné události na voze až po inzeráty, kdy a za kolik se vůz v minulosti nabízel. Ve výpisu o vozidle objevíte i informace o tom, jestli vůz absolvoval pravidelné servisní kontroly. Prostě díky tomuto výpisu budete mít veškeré ucelené informace o vozidle k dispozici.

Rozhodně se vám vyplatí si za podrobný výpis zaplatit

Cena za podrobný výpis informací k vozidlu, které si chcete koupit, je opravdu velmi nízká a rozhodně se tato investice vyplatí! Vždyť vám může ušetřit velké peníze, jež byste jinak třeba utratili za vozidlo, které nebude odpovídat vašim požadavkům.

Vyvarovat se tak můžete i možného nákupu bouraného vozu, který nesplňuje ani požadavky na bezpečnost. A ta je pro vás i vaše děti moc důležitá.

Zdroj foto: CarVertical.com, Pixabay.com