WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Redakční tip na dárek do domácnosti: iRobot Roomba j7+

Pod stromečkem by se měla plnit přání. Obdarujete své blízké robotem, který zajistí dokonale čistou domácností bez práce po celý rok. S jeho chytrými funkcemi to bude navíc zábava. Hlavní předností robotického vysavače Roomba j7+ s kamerou se širokým zorným polem je, že přesně vidí, co je kolem ní a podle toho uklízí.

Díky navigaci vSLAM a funkci Precision Vision dokonale reaguje na prostor a překážky a po skončení úklidu se sám vysype do nové čistící stanice CleanBase. Velikost uklízené plochy není pro robota překážkou, dokonale uklidí i velké byty a domy.

V případě slabé baterie se robot sám zajede dobít a pokračuje v úklidu tam, kde skončil. Roomba j7+ je vybavena jednou z nejzásadnějších inovací v historii robotických vysavačů – třístupňovým čisticím systémem AeroForce, který tvoří silný vakuový efekt.

S mobilní aplikací iRobot HOME můžete robota ovládat, i když zrovna nejste doma. Psí misky vašich mazlíčků ochrání funkce Keep Out Zones, která umožňuje označit místa, které robotický vysavač vynechá.

Díky technologii Imprint můžete nastavit časový plán úklidu pro jednotlivé místnosti dle vašich potřeb. V kombinaci s robotickým mopem Braava Jet m6, která po skončení vysávání automaticky vytře. Tato kombinace ta nabízí nebývalý komfort úklidu domácnosti.

Doporučená cena 26 999,- Kč