WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Prosinec kromě vánoční nadílky přínáší i premiéru nového animovaného seriálu Jellystone!

Legendární postavičky ze světa Hanna-Barbera – pes Filipes, Méďa Béďa, Bubu, Cinda a další, se objeví v novém animáku Jellystone! který startuje už v pondělí 13. prosince, každý den vždy ve 12:45 na Cartoon Network.

A na co se mohou nadšení diváci a divačky těšit? Méďa Béďa, jehož přechozím posláním bylo okrádat turisty o svačiny, se nyní vrací jako místní chirurg, který se díky své lhostejnosti k přáním ostatních i nadměrným sebevědomím dostává často do problémů. To hlavní mu ale zůstalo – neustálý hlad. Jeho nejlepší kamarád BuBu je mu jako vždy oporou a vzhlíží k němu s neuvěřitelným obdivem. V městečku potkáme i Cindu, je z ní nesmírně chytrá vědkyně, která je však tak zahleděná do svých experimentů, že často zapomíná na okolní svět.

A pes Filipes? Z něho se stal vážený starosta města Jellystone, který díky svému klidnému vystupování, zvládá krizové situace s přehledem. Nechybí jeho věčný parťák kocour Fous, který je jeho pravou rukou, na starosti má pořádání akcí, administrativu starostovy kanceláře ale i zpívání ukolébavek svému šéfovi. Pro něj by se udělal první poslední. Zda budeme mít čas přitom ještě honit myšky Pištu a Fištu, to se nechme překvapit.

V Jellystonu se objeví i Kočičí banda v čele s Frajerem Číčem a starým mottem „proč za něco platit, když to jde i zadarmo“. V partě se ve starém obsazení objeví kočičí parťáci Benny, Ču Ču, Ňouma, Fešný Fešák a Koumák.

Známé postavy ve svých nových rolích přícházejí se zcela jiným posláním, ale radar na trable a talent na maléry je přeci jen neopustil. Sledujte každý den od 13. prosince vždy ve 12:45 pouze na Cartoon Network!

Více informací naleznete na cartoonetwork.cz