WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Zasoutěžte si o vouchery na nedělní brunch v restauraci The Artisan

Tři z vás mohou vyhrát voucher na vyhlášený nedělní brunch v restauraci The Artisan v pražském hotelu Marriott. Neváhejte a odpovězte na jednoduchou otázku. Třeba se štěstí usměje právě na vás…

Soutěžní otázka:

Na jakou kuchyni se zaměřuje restaurace The Artisan?

a) francouzskou                  

b) českou              

c) italskou

Nápovědu naleznete na www.theartisan.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – nedělní brunch v The Artisan. Ze všech došlých e-mailů vyhrávají správné odpověďí: 200, 400 a 600, tyto e-maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 8.11. – 14.11. 2021.

Nedělní brunch v restauraci The Artisan

Nedělní rodinný brunch v restauraci The Artisan v pražském hotelu Marriott je zážitkové kulinářské odpoledne pro malé i velké gurmány. Koná se každou neděli od 12.30 do 15 hodin. Po skleničce na uvítanou hosty čeká několik chodů servírovaných přímo na jejich stůl. Tým kuchařů připravuje na Josper grilu prémiové lokální maso z řeznictví Amaso nebo čerstvé ryby z Kalendovy Chabrybárny. Vychutnat si můžete také bohatou nabídku předkrmů, saláty, sushi, mořské plody a široký výběr domácích dezertů. Brunch je vždy obohacen o doprovodný program s živou hudbou a pro nejmenší návštěvníky jsou připraveny zábavné aktivity.

Restaurace The Artisan se zaměřuje především na moderní českou kuchyni, využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů a dbá na dodržení sezónnosti surovin. Dominantou restaurace je ojedinělá otevřená kuchyň, v níž mistři kulinářského umění pod vedením šéfkuchaře Davida Rejhona vytváří pro své hosty ty nejzajímavější chutě.

www.theartisan.cz

Zdroj foto: Restaurace The Artisan, Hotel Marriott