WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jak najít flexibilní přivýdělek během rodičovské dovolené?

Zajistit si přivýdělek během rodičovské dovolené bývá často oříšek. Na webových portálech je sice velké množství pracovních nabídek, ale jak najít takovou, která bude zcela přizpůsobena vašim časovým možnostem? Právě spuštěná digitální platforma Flecto přináší chytré řešení.

Maminky, potřebujete si odpočinout od péče o vaši ratolest a rády byste si přivydělaly, ale vhodná pracovní nabídka je stále v nedohlednu? Na internetu je sice každý den spousta nově inzerovaných pozic, ale naprostá většina zaměstnavatelů hledá pracovníka na hlavní pracovní poměr, zkrácený úvazek či brigádníka s pravidelnou docházkou. Během rodičovské dovolené je tedy často doslova nadlidský úkol najít pracovní nabídku, která se zcela přizpůsobí vašim časovým možnostem. I to je jedním z důvodů, proč vznikla nová online platforma Flecto. Ta má za cíl proměnit trh práce a přinést práci lidem, kteří nemohou nebo nechtějí pracovat na plný úvazek a potřebují si sami plánovat svůj čas.

Práce přesně podle časových možností? Není problém

Stačí se zaregistrovat v aplikaci app.flecto.cz a vybrat si z nabídek tu, která se vám nejvíce líbí, je v blízkosti vašeho okolí a nejvíce vyhovuje vašim časovým možnostem. Pak už jen potvrdit svou účast a v požadovaný termín se na směnu dostavit. Vybrat si můžete směny i u více zaměstnavatelů, platforma sama zajistí dodržení zákoníku práce. Na blížící se směnu nebo nové pracovní příležitosti vás upozorní systémem SMS a e-mailových notifikací. Vše je navrženo tak, aby proces zůstal snadný a zároveň uživatelům umožňoval maximální flexibilitu. V případě nečekaných událostí či náhlé změny plánů, které s dětmi nastávají, není žádný problém se ze směny odhlásit, a to i na poslední chvíli.

Zdroj foto: Flecto.cz, Pixabay.com