WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nepodceňte výběr veterinární kliniky pro Vašeho pejska

Starost o Vašeho čtyřnohého miláčka znamená, že jeho spokojenost a především jeho zdraví je ve Vašich rukou. Snažte se vždy sledovat jeho změny chování a pokud jste na pochybách, neváhejte co nejdříve navštívit veterináře! Vyberte si veterinární kliniku s dlouholetými zkušenostmi, která k Vašemu mazlíčkovi bude přistupovat jako k plnohodnotnému členu rodiny. 

Veterinární klinika Animal Clinic s rozsáhlými zkušenostmi

Při volbě veterinární kliniky se nezaměřujte pouze na vzdálenost od Vašeho domova či nejnižší ceny, ale volte kvalitu! Veterinární klinika Animal Clinic je špičkou ve svém oboru již od roku 2003 a disponuje velmi moderním technickým zázemím. Kvůli vysokému zájmu o jejich služby prošla veterinární klinika rozsáhlým rozšířením a rekonstrukcí prostor. Jejich péče na Vás čeká na Praze 6 nedaleko Obory Hvězda. 

Od preventivní prohlídky k vyléčení závažných nemocí

Kromě pravidelného preventivního vyšetření nabízí Veterinární klinika Animal Clinic řadu služeb, které mohou Vašemu mazlíčkovi zachránit život. K jedním z nejčastějších problémů vyskytujících se u psů se řadí problémy s pohybovým aparátem, se kterým si poradí odborníci na ortopedii. Pokud Vašeho mazlíčka postihne jakékoliv nádorové onemocnění či infekční choroba, můžete se spolehnout na tu nejprofesionálnější péči od odborníků na onkologii a herpetomedicínu.

Jak často navštěvovat veterinární kliniku

S Vaším psem byste se k veterináři měli vydávat ještě dříve, než když se Vašemu mazlíčkovi objeví jakékoliv komplikace. V případě, že jste si pořídili štěně, čeká Vás prvních 16 týdnů jeho života docházení na veterinární kliniku kvůli očkování. U větších psů do sedmi roků Veterinární klinika Animal Clinic doporučuje návštěvu jejich kliniky jednou až dvakrát ročně na zubní a preventivní prohlídku. Starším psům dopřejte prohlídku dvakrát na rok. 

Zdroj foto: Animal Clinic Praha