WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Novostavby Malešice splní váš sen o vlastním bydlení

Rádi byste bydleli v Praze a poblíž přírody zároveň? Nové byty Malešice tuto možnost nabízejí!

Investice do vlastního bydlení bývá jednou z nejvýznamnějších v životě. Jak by také ne? Většina rodin se kvůli němu zadluží na několik desítek let. I proto je na místě vybírat velmi pečlivě. Dobře zvážit lokalitu i dispoziční řešení, ať již bytu či domu, který se stane vašim novým domovem.

Hledáte bydlení snů?

Byt v lokalitě se snadnou dostupností do centra hlavního města? Nabízející soukromí a dostatek zeleně? Tuto lokalitu najdete v Malešicích, ve čtvrti na Praze 10 poblíž Malešického lesa, do níž renomovaná developerská společnost Metrostav Development situovala osobitý rezidenční projekt Malešický háj.

107 exkluzivních bytů

Byty Praha 10, to je 107 exkluzivních bytů v pěti moderních domech z pera architektonického studia Loxia. V něm najdete specialisty na minimalistickou architekturu, přírodní materiály i promyšlené funkční dispozice. Architekti studia jsou vyznavači osobité a čisté krásy prostoru, v němž se snoubí obsah i forma. A novostavby Malešice samozřejmě nejsou výjimkou.

Pohoda, jistota a klid

Tvůrci projektu měli na mysli jediné – pocit pohody, jistoty, klidu a bezpečí. Zkrátka pohodlný život budoucích majitelů bytů s důrazem na detail, a to jak v soukromém, tak i veřejném prostoru. A to se jim díky limitovanému počtu podlaží s důrazem na detaily jednotlivých staveb podařilo na výbornou.

Předzahrádka, balkon nebo terasa?

V nabídce jsou byty malé i velké. S citlivě promyšlenými dispozicemi od jednopokojových o velikosti 31 m2 až po prostorné pětipokojové penthousy s plochou přes 139 m2. Součástí každého bytu je předzahrádka, balkon, popřípadě terasa. Ve dvou podzemních podlažích každého objektu jsou umístěny sklepní kóje a garážová stání. Více informací o projektu včetně cen a termínech dokončení hledejte na stránkách projektu nebo na odkazu prodej bytů Praha 10.

Zdroj foto: Metrostav Development, Malesickyhaj.cz