WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Šest dekorací, které zahřejí váš domov barvami podzimu

Podzim je tady. Nízké slunce prodlužuje stíny, listnaté stromy se barví do zlatavých tónů a na zahradě zrají poslední švestky, hrušky i jablka. Příroda je jako vyměněná. Kouzelné roční období ale nemusíte pozorovat jen za okny svého bytu či domu. Teplé podzimní barvy mohou ovládnout také dekorace vašeho interiéru. Vylaďte svůj domov doplňky Potten & Pannen – Staněk, jež vám i přes první chladné dny a noci zajistí hřejivý pocit babího léta.

Miska na polévku i zapékání Emile Henry Ultime, granátová

Podzim je typický pro své chladnější dny. Abyste se zahřáli, uvařte si klasickou francouzskou polévku cibulačku nebo gratinovanou zeleninu a podávejte ji v multifunkční misce od francouzské společnosti Emile Henry. Oboustranně glazovaná nádoba s uchy a průměrem 14 centimetrů je vyrobena z odolné keramiky, která zvládá všechny teplotní šoky, a proto ji můžete využívat v troubě k zapečení, ale i v mrazáku ke skladování. Nepoškodí ji ani pravidelné mytí v myčce nádobí. Tento univerzální společník v krásné podzimní granátové barvě je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 439 Kč.

Nordic Ware forma na 6 mini dortíků s podzimními motivy

Chcete udělat radost dezertem s motivem dýně, krocana, veverky, žaludů nebo javorového a dubového listu? V tom případě by vám v kuchyni neměla chybět forma americké značky Nordic Ware s šesti formičkami s podzimními obrázky, v níž upečete vynikající mini dortíky, po kterých se za chvilku slehne zem. Forma je vyrobena z litého hliníku s nepřilnavým povrchem, který zajišťuje perfektní rozvod tepla. Pomocníka na pečení v luxusním bronzovém provedení o objemu 1,18 litru zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 370 Kč.

Kusmi Tea 28denní čajový rituál na posílení imunity

Rýma, kašel a další formy nachlazení nás nejčastěji postihují právě na podzim. Abyste všem těmto strašákům předešli, zkuste pravidelně posilovat svůj imunitní systém prostřednictvím zeleného čaje plného antioxidantů a vitamínu C od tradičního francouzského výrobce čajů Kusmi Tea. Díky čajovému rituálu budete po dobu čtyř týdnů pravidelně popíjet organický zelený čaj Sencha s příchutí pomeranče, který posílí obranyschopnost organismu a doplní do těla dostatek vitamínu C, pocházející z tropické třešně aceroly, jež je bohatá na tento blahodárný životabudič. Praktické balení obsahuje 28 mušelínových čajových sáčků a je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 899 Kč.

Dekorativní talíř Mason Cash z kolekce In the forest

Naservírujte rodině i kamarádům jednohubky, zákusky nebo chlebíčky na talíři ve tvaru zdobeného tropického listu monstery, který zaujme každého hosta hned na první pohled. Britská tradiční hrnčířská společnost Mason Cash si připravila exkluzivní podzimní kolekci In the forest, která hraje všemi podzimními tóny. Talíř tmavozelené barvy s výrazným žebrováním je vyrobený z britské odolné kameniny, která vás překvapí svou lehkostí a praktičností. Přesvědčte se sami a pořiďte si nevšední doplněk do bytu o průměru 26 centimetrů, který najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 815 Kč.

Bio med z květů pomerančovníku Azahar

Společnost Potten & Pannen – Staněk si pro vás připravila sérií organických medů z kolekce Kitchen is for honey, ve které najdete med Azahar z nektaru květů pomerančovníků a dalších citrusů, pěstovaných v bio kvalitě. Tento květový zázrak je produkován brzy na jaře z nektaru pomerančových a citrusových květů, pocházejících ze slunného údolí Guadalquivir ve španělské Andalusii. Jeho výrobce VerdeMiel si zakládá na zpracování bez jakékoliv tepelné úpravy a filtrace se zachováním veškerých důležitých minerálů a vitamínů. Med Azahar pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 279 Kč.

Maison Berger Paris Land svíčka Ambrový prach

Nejen krásná dekorace do bytu v podzimním barvách, ale také praktický společník pro čištění vzduchu, to je ručně odlévaná svíčka z rostlinného vosku s bavlněným knotem z dílny francouzského výrobce Maison Berger Paris. Opojná vůně něžných růžových tónů se skořicí a pepřem pomalu přechází v aroma orientálního santalového dřeva, pačule a ambry, které se ponese po celém bytě až po dobu třiceti hodin. Tento nepostradatelný doplněk do interiéru v krásném balení, který poslouží také jako vkusný dárek, naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 699 Kč.

Zdroj foto: Potten & Pannen – Staněk