WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Co pořídit do podzimního šatníku? Tyhle kousky vám nesmí chybět

Po krásném létě plném sluníčka a odpočinku přichází opět podzim se svými chladnějšími dny, plískanicemi a někdy depresivní atmosférou. Proč si ale tyto deštivé dny nezpříjemnit novými kousky do šatníku? Letos se vám budou hodit zejména tyto základní věci, které rozhodně vynosíte – a nejen na podzim.

Kabát

Ten vám rozhodně nesmí chybět. Nejen že vás zahřeje, ale je také je stále trendy a sluší snad každému. Vyberte si takový, který je z kvalitního materiálu, letos vévodí módním trendům zejména kostky nebo kohoutí stopa. Nosí se také velké límce a velké knoflíky. Pokud se nebojíte barev, zkuste také zářivě žluté odstíny nebo vínově červenou.

Boty

Stále je velmi moderní nosit dámské tenisky i k elegantnímu outfitu. Proto se nebojte si pořídit hned několik párů – chybět by vám neměly zejména bílé a černé, ale koupit si můžete i nějaké výraznější barvy nebo vzory, které podzimní šeď trochu rozzáří.

Šaty

Že šaty patří jen k létu? Omyl! Velmi trendy jsou midi či maxi šaty s květinovým vzorem. Ty můžete snadno doplnit mokasínami nebo chelsea boots, k tomu přidejte třeba džínovou či koženou bundu a hned máte skvělý podzimní outfit.

Mikina

V podzimním šatníku nesmí chybět huňaté a pohodlné dámské mikiny. Je to ideální kousek do chladných dní, kdy se vám nic nechce a nejraději byste zalezly do postele. V takové mikině se vám bude pohodlně pracovat i sportovat a budete se cítit příjemně a komfortně.

Doplňky

Ty nesmí nikdy chybět! Každý outfit dokážou pozvednout k dokonalosti. Chybět vám nesmí šperky, šátky nebo kabelky. Vsaďte na kvalitnější značky, aby vám vydržely i na další sezónu. Koupit si můžete i moderní dámský batůžek z kůže, který je aktuálně velmi trendy. Hodit by se vám mohly i velké klobouky, které vás ochrání i před deštěm nebo větrem a zachrání vás také ve dny, kdy prostě nemáte čas dělat si nějaký účes.

Zdroj obrázku: White bear studio / Shutterstock.com