WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pořiďte si na zahradu kopaný bazén a zabavte tak své neposedné ratolesti

Podobají se Vaše děti ve volných prázdninových dnech pytli blech a Vy už postrádáte nápady, čím je zabavit? Pořiďte si na zahradu kopaný bazén a udělejte tak radost Vašim ratolestem, tak i sobě! Kromě příjemného osvěžení během horkých letních dnů tak na svém pozemku vytvoříte hravé místo, kde se sejde celá rodina a užijete si společný čas pohromadě. A kde pořídit kopaný bazén levně a kvalitně?

Cenově dostupné kopané bazény, které si může dovolit opravdu každý

Vlastní domácí kopaný bazén se nemusí nutně stát investicí, která by významně zasáhla Váš rodinný rozpočet. Při volbě kopaného bazénu plastového získáte jeden z nejlevnějších zapuštěných bazénů vůbec se zárukou vysoké životnosti a odolnosti. Vybrat si rovněž můžete z několika možností rozměrů bazénu dle Vašeho přání a možností na pozemku.

Se zastřešením bazénu se již nemusíte bát nebezpečí úrazu na zahradě 

K bazénu máte na výběr z několika druhů zastřešení. Správné zakrytí bazénu především chrání, aby se do vody nedostaly nečistoty z ovzduší a ze zahrady. Zároveň si také zajistíte, aby Vám do vody nespadlo pobíhající dítě či některý z domácích mazlíčků. K zajištění ještě větší ochrany před jakýmkoliv úrazem doporučujeme kopaný bazén již s vestavěným protiskluzovým schodištěm. Vestavěné schodiště kromě ochrany poskytuje možnost relaxace a bezproblémový vstup i výstup z vody. 

Probuďte v dětech hravost s nafukovacími hračkami do vody

Abyste ratolestem cachtání v bazénu ještě více zpříjemnili, pořiďte jim hračky do vody, se kterými se už jistě nudit nebudou. Vaše děti se tak ve vodě mohou prohánět na nafukovacích zvířátkách či využít k vodním hrátkám nafukovací míč. Kromě zábavy se vodní nafukovací hračky mohou stát i skvělými pomocníky pro malé začínající plavce.

Zdroj foto: Bazeny-sulc.cz