WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jak s kily po porodu

Trápí vás nadbytečná kila po porodu? Nejsou vám vaše oblíbené džíny? Nezoufejte. Trendy a příjemná dieta je k dostání a velmi snadno můžete začít. Nemusíte se trápit hlady. Vaše milované tělo se bude cítit velmi brzy ještě spokojeněji než před otěhotněním. Miminko je nová životní etapa a vy se chcete cítit plná síly a energie. Jste bolavá a břicho vám, tak nehezky visí. Velký kus práce před vámi s vidinou mnoha dnů strávených v posilovně se ani neslučuje s péčí o vaše miminko. A i přesto je tu řešení, které vám velmi jednoduše a brzy pomůže. Vždy nám říkali: „Celkově zdravý člověk je také psychicky vyrovnaný, se zdravou myslí a se zájmem o sebe i své okolí“. Ale hlavní, a to nám většinou neříkali, je fakt, co jíme.

Keto dieta – Proteinový nápoj příchuť jahoda a banán – KetoDiet.cz

Jak dosáhnout svého cíle?

Keto dieta je zdravou formou přesně toho, co teď potřebujete. Vypočítejte si BMI! Tak zjistíte, jak jste na tom s případnou nadváhou. Podle výsledku lze totiž sestavit jídelníček přímo vám na míru. Nemusíte na to být odbornice, protože celkové složení jídel již za vás spočítali odborníci na výživu z KetoDiet. Je to tak snadné a zároveň chutné.

Keto jídelníček málokdo chápe správně. Lze se dopustit mnoha chyb. Jednoduchou, a přitom efektivní cestou je nákup balíčků potravin a držet se plánu odborníků z KetoDiet. Lze koupit i třeba jenom tyčinky nebo polévky. Také si myslíte, že největším dietním prohřeškem je vždy odpolední svačinka? Teď nebude. Sáhnete jednoduše po tyčince nebo jí vyměníte za proteinové nápoje různých příchutí. Kila půjdou razantně brzy a inteligentně sama dolů. Bez zvýšené zátěže a nějakého významného povyku. Veškerou péči o vaše miminko tak ani neošidíte a budete nejen skvělá maminka, ale zdravá a krásná žena. Opravdu jednoduché řešení a cenově ještě ušetříte. Navíc keto dieta přijede domů poštou. Není již proč otálet. KetoDiet si jednoduše zamilujete.

Keto dieta – Sušené maso krůtí jerky – KetoDiet.cz

Co je keto dieta?

Keto dieta a její strava obvykle omezuje sacharidy na 20 až 50 gramů denně. I když se to může zdát

náročné, do tohoto způsobu stravování se snadno vejde mnoho výživných potravin. Zde je několik potravin, které lze jíst: mořské plody, keto zelenina, sýr, řecký jogurt, Cottage, olivový olej, oříšky a semínka, bobuloviny, hořká čokoláda, káva, čaj, olivy a již tak oblíbené shirataki nudle.