WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Amazfit GTS 2e: Stylové hodinky pro široké použití

Hledáte stylového, skvěle vypadajícího a funkčního pomocníka pro každý den? Chcete mít doplněk, který si s sebou můžete vzít jak do kanceláře na obchodní schůzku a pak hned na cvičení do posilovny? Pak pro vás máme tip. Jsou jím hodinky Amazfit GTS 2e, které splní všechna výše popsaná očekávání.

Vysoká kvalita displeje

Disponují čtvercovým designem, který se vyznačuje bezrámečkovým vzhledem a velmi kvalitním AMOLED displejem s hustotou pixelů 341 ppi. Díky těmto specifikacím je displej srovnatelný s kvalitou některých chytrých telefonů. Těšit se tedy mimo jiné můžete i na skvělý vizuální zážitek. Samotné tělo je vyrobené z hliníku, vespod jsou zabudované senzory měřící zdravotní aspekty uživatele.

Hodinky, které zhodnotí zdravotní stav

V této oblasti dokáže změřit saturaci kyslíku v krvi a spolehlivě po celý den dokážou monitorovat srdeční frekvenci. S tím souvisí i to, že dokážou vyslat varování, pokud je klidový srdeční rytmus abnormálně zvýšený. Mimo to dokážou hodinky analyzovat fáze spánku i úroveň stresu a disponují také komplexním systémem hodnocení zdraví, číslem PAI™, které vyjadřuje osobní zhodnocení zdravotního stavu.

Společník pro sport

Pro ty, kteří chtějí hodinky využívat pro sport, mají hodinky v nabídce 90 předdefinovaných sportovních režimů, můžete si tedy vybrat zvolit z více i méně obvyklých aktivit. Vzít je s sebou můžete samozřejmě i do bazénu, jsou totiž voděodolné až do hloubky 50 metrů.

Další skvělou předností je výdrž baterie, ta by měla na jedno nabití vydržet až 14 dnů při běžném využívání všech funkcí hodinek. Amazfit GTS 2e také vynikají skvělou cenou.

Momentálně je seženete za 3 090 Kč.

Zdroj foto: Amazfit.cz