WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Mít vlastní dětské hřiště od FATMOOSE je nový trend!

Nejmladší generace vyrůstá v nehostinných podmínkách. Loňský rok nám ukázal, jak rychle se veškeré zaběhlé pořádky mohou změnit. To pochopitelně velmi zásadně odnášejí naše děti. Je potřeba se chytře adaptovat na změny.

Máte děti, které se celý loňský rok nudily? Své kamarády viděly jen online? Letos jim můžete pomoci. Už nemusí zůstat odříznuti od kamarádů. Není třeba čekat, až se otevřou venkovní hřiště nebo sportoviště. Můžete svým dětem pořídit na zahradu obojí v jednom! Proměnit zahradu v to nejbáječnější místo na světě.

S řešením přichází společnost FATMOOSE a jejich dětské hřiště. Je to kvalitní značka, která se inspiruje skandinávským stylem. Sází na kvalitu, bezpečnost, rychlé dodací lhůty a příjemné ceny. Navíc, základní filozofií firmy je: FATMOOSE dělá všechno s láskou. K zákazníkům, unikátnímu designu i spolehlivé kvalitě. Veškeré konstrukce jsou designovány podle posledních trendů a v mnoha barevných kombinacích. Na rozdíl od jiných značek nabízí také mnoho doplňků, které dokáží splnit každé dětské přání přesně na míru. Doplňky lze také dokupovat podle stávajících potřeb vaší ratolesti a jejích kamarádů.

Konstrukce je vyrobena pouze z přírodního dřeva. K ní náleží vysoce kvalitní příslušenství. Dřevo navíc potřebuje spoustu lásky, aby bylo ochráněno před napadením houbami, plísní či hnilobou i před nepříznivými povětrnostními vlivy. FATMOOSE proto dřevo ošetřuje vysoce kvalitní vodoodpudivou impregnací, jaká se používá i na hrací věže ve veřejných prostorách (školky, školy). Přirozeným způsobem se tak zvyšuje životnost a bezpečnost hrací věže. Tu je samozřejmě potřeba náležitě ukotvit! Nemusíte se bát. I když jsou některé konstrukce opravdu veliké, zvládnete jejich ukotvení sami. Stačí postupovat podle návodu.

Pro vývoj dítěte je důležité správné využití volného času. FATMOOSE vám pomůže proměnit vaši zahradu v místo plné možností a dobrodružství. Vaše děti naleznou opět zábavu a především hodnotný pohyb. Věděli jste například, že i obyčejným houpáním vaše dítě opravdu velmi zásadně pracuje? Ano! Houpání se řadí k těm nejpříjemnějším způsobům jak zahánět stres, kterého jsme všichni v posledních měsících měli více než dost. Vedle odreagování podporuje houpačka zdravý rozvoj motorických schopností dětí. Vybrat tu správnou právě pro vaše dítě si můžete v bohatém příslušenství k houpačkám.

FATMOOSE je designována na pomoc malým lezcům. Těm nabízí opravdu nepřeberné množství variant zdolávání vrcholů, ze kterých se dá spustit dolů odvážně po provaze jako správný trosečník nebo sjet rychlostí blesku po skluzavce. Nahoře se může i velký lezec schovat v domečku. Dole si jeho malý parťák bude hrát třeba na krytém pískovišti. Oblíbené jsou především závody v houpání. Veškeré lezecké prvky lze libovolně zaměnit za superhoupačky anebo přidat k většině konstrukcí opravdovou hradní věž. Kombinací je mnoho.

Ještě váháte? Pak vězte, že hřiště od společnosti FATMOOSE mají na Google recenzích z 984 recenzí hodnocení 4,9/5. A to je hodně vysoko.

Zdroj foto: Fatmoose.cz