WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Navštivte Pražský hrad s levným ubytováním v Ubytovně Praha

Pokud se chystáte na výlet do Prahy, místo které rozhodně nesmíte při toulkách městem  vynechat je Pražský hrad. Nejnavštěvovanější památka naší země se stala postupnými přístavbami a úpravami jedním z největších hradních komplexů na světě. Poradíme Vám, na které památky při návštěvě nesmíte zapomenout. 

Hradební komplex Pražského hradu 

Hradní komplex zahrnuje budovy veškerých architektonických stylů, na které si vzpomenete. Dominantou komplexu je Katedrála sv. Víta, hrobka českých králů ukrývající korunovační klenoty. Dalšími budovami, které stojí za to navštívit, je např. Bazilika sv. Jiří, Starý královský palác či Klášter sv. Jiří. Dále doporučujeme projít si skvostnou Královskou zahradu a známou Zlatou uličku. 

Levné a pohodlné ubytování v Praze

Ubytování v Praze se Vám může prodražit, byť se hodláte ubytovat pouze na jednu noc. Hotely v centru města jsou cenově přizpůsobené pro turisty a cena za ubytování Vás může vyjít nákladněji, než celý výlet po městě. Nabízíme Vám proto tip na levné ubytování v Praze v moderní ubytovně na Praze 9.

Ubytovna na Praze 9 ušetří Vaše finance

Ubytovna Praha je Vám k dispozici, pokud jste vyrazili do Prahy na dlouhodobější pobyt nebo pouze na víkend. Z ubytovny je skvělá dostupnost do centra města a recepce pro zákazníky funguje non-stop. Podle míry Vaší náročnosti na ubytování si můžete vybrat ze čtyř druhů pokojů. Nejlevnější pokoje jsou označeny jako STANDARD. Tyto pokoje jsou k dispozici v jednolůžku až čtyřlůžku a poskytují koupelnu s WC, avšak sdílené s dalším pokojem. Pokoje s vlastním sociálním zařízení najdete poté pod názvem KOMFORT. Pro náročnější návštěvníky, kteří si hodlají užít luxusní pobyt doporučujeme ubytování v apartmánech. 

Zdroj foto: Ubytovnypraha.net, Pixabay.com