WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Správný řemínek dodá hodinkám Apple Watch elegantní vzhled

Apple Watch sice na první pohled působí sportovním dojmem, ovšem stačí vyměnit silikonový řemínek za luxusnější alternativu. Chytré hodinky s logem nakousnutého jablka potom sladíte třeba i se sakem a dalším elegantním outfitem. V následujících řádcích vám prozradíme, jak takový řemínek vybrat, aby vám dokonale padnul.

V první řadě je nezbytné upozornit na to, že řemínek na Apple Watch by vás neměl nikde tlačit, současně by ale neměl být příliš volný. Obecně platí, že zápěstí muže měří 15 až 19 centimetrů, zatímco obvod ženského zápěstí je 14 až 18 centimetrů. Předtím, než tedy zvolíte konkrétní řemínek, si změřte obvod svého zápěstí.

Jak si změřit zápěstí?

Použijte krejčovský metr. Pokud ho však nemáte, vystačíte si s provázkem, který poté položíte na pravítko. Při měření výsledek zaokrouhlete na půl centimetru nahoru. Jestliže jste třeba naměřila 15,2 centimetrů, zaokrouhlete výsledek na 15,5 centimetrů.

Stačí se podívat na Apple Watch řemínky nejen na stránkách kalifornského giganta, ale i v jiných e-shopech. Vždy máte u produktu uvedeny i rozměry, respektive rozpětí, pro jak velké zápěstí je řemínek vhodný.

Stejně tak zohledněte i velikost pouzdra chytrých hodinek. Apple Watch se totiž prodávají vždy ve dvou velikostech, přičemž například poslední Series 6 je k dostání ve verzi 40 mm a 44 mm. I na to myslete při výběru řemínků.

Jaké řemínky jsou vhodné pro ženy?

Hledáte na Apple Watch řemínek, jejž můžete nosit do práce? Nemusíte zůstávat u sportovních variant. Působivý je třeba ocelový nerezový řemínek, jenž je k dostání i ve zlatém a stříbrném odstínu. Jakmile přijdete z práce, můžete řemínek vyměnit za pohodlnější tkaný nylonový řemínek, s nímž se i mnohem lépe sportuje.

Výměna řemínků je snadná, nepotřebujete k tomu ani žádný návod. Navíc ho můžete měnit i několikrát denně.

Zdroj foto: Appleking.cz