WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Sayu slaví Den Matek

Pokud hledáte půvabný a zároveň užitečný dárek  – ať už pro své blízké, či sama pro sebe – kalhotky Sayu jsou spolehlivým receptem na úspěch. 

Něžná elegance a stoprocentní jistota v jednom, to jsou menstruační kalhotky Sayu v dívčím růžovém odstínu. Kalhotky vyššího střihu s krajkou nebudou díky své barvě prosvítat ani pod světlejším oblečením a ve dnech menstruace vám poskytnou veškerou ochranu, kterou budete potřebovat. 

Růžový model má stejně jako všechny ostatní menstruační kalhotky Sayu vnitřní část vyrobenou z nejjemnější merino vlny, která dodává pocit sucha po celý den a vyznačuje se skvělými antibakteriálními vlastnostmi. Kalhotky mají střední savost a prodlouženou funkční vložku v přední části pro ještě větší jistotu. Samozřejmostí je nepropustná membrána na spodní straně funkční vložky, s níž zaručeně zůstanete v suchu.

Během slabšího krvácení koncem menstruace nebo ve dnech, kdy ji teprve očekáváte, se můžete spolehnout na pojistku v podobě lehoučkých kalhotek vyššího střihu light. I ty si můžete pořídit ve světle růžové barvě. Kalhotky z hladkého úpletu vám poslouží i jako spolehlivější a komfortnější náhrada slipové vložky. Vnitřní část funkční vložky, která se dotýká pokožky, je tvořena merino vlnou, která je hebká, příjemná a přirozeně antibakteriální, takže chrání jak před vlhkem, tak před nežádoucími pachy. 

Cena – vyšší s krajkou růžové: 890 Kč.

Cena – vyšší růžové light: 790 Kč. 

Více informací naleznete na www.sayu.cz.