WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Sladké srdce, o které se můžete rozdělit

Francouzské pekařství PAUL myslí i letos na všechny, kdo chtějí dát najevo svým blízkým, jak jim na nich záleží. Ideální příležitostí je oslava Dne svatého Valentýna, neboli svátku zamilovaných, který i u nás pomalu zdomácněl. V únoru můžete nejen svou drahou polovičku, ale kohokoli, kdo je vám blízký, potěšit sladkým srdcem na kterém si společně pochutnáte.

V pekařství PAUL pro vás připravili své nejoblíbenější zákusky, speciálně pro tuto příležitost upečené ve tvaru srdce. Překvapte přítele, maminku nebo kamarádku jahodovým Fraisierem, lahodným dortíkem z piškotového těsta plného vanilkového a máslového krému a čerstvými jahodami. Kolegyni v kanceláři můžete zase zpříjemnit den malinovým Framboisierem se šťavnatými malinami. Oba dorty jsou pokryté pravým marcipánem.

Pokud vás tato kombinace neláká, možná raději sáhnete po oblíbené ovocné tartaletce. Dvojnásobná porce lahodného krému a sladkých malin ve stylovém tvaru srdce je ideálním způsobem, jak zakončit nezapomenutelnou valentýnskou večeři, kterou pro svou drahou polovičku s láskou připravíte.

Valentýnské speciality budou v prodeji od 8. do 14. února, objednat je můžete také na e-shopu nebo prostřednictvím služby WOLT a nechat si je doručit až domů.

www.paul-cz.com

e-shop: shop.paul-cz.com