WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nemáte čas vařit a nechcete objednávat? Tyto rychlé recepty vás zachrání

Jíst zdravě neznamená každý den trávit hodiny v kuchyni. Naučte se několik osvědčených rychlých receptů na zdravá, hotová jídla do půl hodiny. V práci a na cestách se zase hodí mít zásobu zdravých pokrmů rychlých na přípravu, která nahradí jak svačinu, tak i hlavní jídlo.

I ti, co vaření opravdu milují, si občas zaslouží pohov. Někdy chybí chuť, jindy čas či prostor. V takových chvílích je důležité mít po ruce zdravý záložní plán, díky němuž nebudete muset neplánovaně držet hladovku, ani slevovat ze zásad zdravého stravování.

Formula 1 od Herbalife Nutrition

Zdravé jídlo hotové za pouhých 30 minut

Umět si připravit zdravé jídlo za několik minut je schopnost, kterou oceníte pokaždé, když domů dorazíte vyčerpaní a hladoví. Potřebovat budete pouze správné suroviny. Základem zdravé spižírny je rýže, těstoviny, kuskus, celozrnné pečivo, tuňák v konzervě, uzený losos, vajíčka, zelenina, šunka, mléčné výrobky, olivový olej, ocet balsamico, pesto a čerstvé bylinky.

Z výše uvedených surovin si zdravé jídlo připravíte během chvíle. Výborné jsou těstoviny s pestem, tuňákem a rajčatovou omáčkou či lososem a rukolou, zeleninový salát s vajíčkem a parmazánem nebo rajčata zapečená s mozzarellou, posypaná čerstvou bazalkou.

Vyvážená jídla Herbalife Nutrition nahradí svačinu i hlavní jídlo

Na cesty jsou skvělá vyvážená jídla v prášku, která stačí zalít vodou nebo pro lepší chuť mlékem. Instantní jídla Herbalife Nutrition nabízí vyvážený poměr všech živin – bílkovin, sacharidů, tuků, vlákniny, vitamínů i minerálů. Zasytí, ale zároveň skvěle chutnají.

Foto: Formula 1

Například Formula 1 představuje koktejl s pestrou nabídkou příchutí, jako jsou vanilka, čokoláda, banán, malina, lesní ovoce a mnoho dalších. Stačí zalít živočišným či rostlinným mlékem a pořádně protřepat.

Zpestření zdravého jídelníčku nabízí také Gurmánská tomatová polévka obsahující spoustu bílkovin. Vychutnat si ji lze teplou i za studena – jen ji zalijete vodou požadované teploty a promícháte. Všechny uvedené produkty zakoupíte v distributorské síti Herbalife Nutrition.