WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Které svetry by na podzim neměly chybět v dámském šatníku? Máme pro vás několik žhavých tipů

Ať už patříte mezi zmrzlíky, kteří s sebou svetr vláčí všude i uprostřed léta, nebo se k jeho nošení pravidelně vracíte až koncem podzimu, o jedno jde všem ženám stejně. Aby ve svetru vypadaly dobře. Aby jim dobře seděl, pokud možno zakryl problematické partie jejich těla, byl podle poslední módy a dal se kombinovat s velkým množstvím oblečení, které se v jejich skříni již nachází.

Najít takový svetr ale nemusí být vždy jednoduchá záležitost. Pokud právě takový svetr sháníte i vy, můžete se nechat inspirovat širokou nabídkou internetového obchodu Bolf.cz. V tomto článku jsme si pro vás připravili i několik tipů na ty nejžhavější trendy letošního podzimu, a to právě v kategorii dámských svetrů. Pojďme se na ně podívat.

Svetrová vesta

Velice oblíbeným trendem mezi svetry se v posledních letech stal cardigan. Novinkou, která dokonale doladí váš outfit, jsou ale také slušivé vesty v tomto stylu. Jde vlastně o cardigan bez rukávů. Ten si můžete obléknout jak přes formální dámskou košili či halenku, tak přes rolák nebo triko s dlouhým rukávem, co si vezmete k legínám. Výběr je široký. Od svetrových vest s beránkem až po žebrování či hladký vzor.

Přiléhavý rolák

Štíhlé ženy vypadají naprosto úžasně v přiléhavém roláku. Ten totiž rafinovaně zvýrazní jejich přednosti. Na barvě až tak nezáleží, jen by zvolená barva v kombinaci s ostatním oblečením neměla působit takzvaně jako pěst na oko. Zastrčte si rolák do džínů s koženým páskem s výraznou ozdobnou přezkou a outfit dolaďte ležérní crossbody kabelkou ve stejné barvě jako pásek a boty. S ochlazujícím se počasím můžete přes rolák nosit sportovně elegantní dámské sako nebo zimní kabát.

Oversize s volným výstřihem

Každá žena touží po tom, aby v oblečení vypadala dobře a zároveň se také cítila pohodlně. Bohužel je to spíš takový malý zázrak, pokud se takový kousek oblečení povede najít. S měkoučkým oversize svetrem máte ale komfortní nošení zaručeno. Volnější výstřih, který můžete nosit na jednom rameni spadlý, navíc působí svůdně. Skvěle se hodí ke kalhotám i k sukni v boho stylu.

Vzorované svetry

Dámský svetr s drobnými, ideálně květinovými či geometrickými tvary a motivy je vhodný zejména pro dámy vyznávající elegantní styl oblékání. Vyrazit v něm bez obav můžete do zaměstnání, na luxusní večeři, ale i do divadla. Okouzlující vyplétaný vzor s otvory či s norskými motivy, vyšívané a perlové aplikace v oblasti dekoltu působí jemně a žensky. Pro co nejelegantnější dojem volte svetříky přes hlavu či se zapínáním na malé knoflíčky.

Svetrové šaty

Patříte-li mezi takové milovnice šatů, že se s nimi na podzim jen nerady loučíte, máme slušivé řešení i pro vás. Svetrové pletené šaty do půlky stehen. Začátkem podzimu je můžete nosit s klasickými silonkami nebo rozvernými podkolenkami. S postupným ochlazováním však pro lepší tepelný komfort volte silnější silonky nebo termo legíny například v koženkovém looku. Široký opasek přes pletené šaty pak dá hezky vyniknout ženským tvarům.

Zdroj foto: Bolf.cz, Pixabay.com