WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Tip na vánoční dárek pro dobrodruhy: Outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro

Máte doma vášnivého lyžaře, horala nebo běžkaře? Udělejte mu pod stromečkem radost odolnými outdoorovými hodinkami HONOR Watch GS Pro s až 25denní výdrží na jedno nabití. Díky hodinkám bude mít váš manžel, syn či zeť přehled o své průměrné sjezdové rychlosti, tempu, sklonu sjezdovky, nastoupané vzdálenosti i spálených kaloriích a tepové frekvenci. Navíc poskytnou řadu užitečných informací o počasí či západu a východu slunce a při náhlé změně atmosférického tlaku vás upozorní na blížící se vánici.

Hodinky jsou díky nerezovému ciferníku odolné a zároveň, s váhou jen 45,5 g bez řemínku, i velmi lehké. Splňují 14 vojenských norem MIL-STD-810G včetně odolnosti vůči vysokým (70 °C) a nízkým teplotám (-40 °C), vlhkosti, slunečnímu záření, dešti, nadmořské výšce či písku a prachu a jsou vodotěsné do hloubky 50 metrů. Integrovaný mikrofon a reproduktor ušetří potíže se sundáváním rukavic a vytahováním telefonu z kapsy při každém zavibrování. Na 1,39palcovém AMOLED displeji hodinek se zobrazují notifikace i příchozí hovory.

Hodinky přinášejí doposud nevídanou výdrž baterie, kdy po dobu až 25 dní budou nepřetržitě monitorovat srdeční tep, spánek, outdoorové aktivity po dobu 90 minut každý týden a 30 minut volání a 30 minut poslechu hudby během každého týdne. Při zapnuté GPS zůstanou hodinky nabité až 48 hodin, nemusíte se tak obávat, že by při sjíždění svahu došla baterie. Plně hodinky nabijete za přibližně 2 hodiny.

Kromě zimních sportů hodinky monitorují další sportovní aktivity včetně pěší turistiky, horolezectví, plavání, jízdy na kole, běhání a dalších. V horách se mnohdy hodí také navigace zpáteční cesty, pomocí níž dojdete do výchozího bodu, i když se nazpět vydáte méně známou trasou.

HONOR Watch GS Pro jsou k dostání v černém, bílém a modrém provedení za akčních 4999 Kč.

Více informací naleznete na www.hihonor.com/cz/.