WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Značka Lisca poprvé představila kolekci punčocháčů

Lisca s hrdostí představuje něco nového, zároveň krásného a velmi ženského. Prohlédněte si novou nabídku módních punčocháčů od značky Lisca, kde najdete punčocháče s vybranými detaily, punčocháče pro formování postavy, sexy samodržící punčochy a nepostradatelné podkolenky.

Zapomeňte na klasické punčocháče, Lisca si potrpí na detaily a proto i punčocháče od této značky překvapí krajkovým detailem v pase, bezešvým provedením, rafinovaným vzorem a příjemným materiálem.

Punčocháče s krajkou Selection

Exkluzivní, na dotek hedvábné punčocháče s ozdobnou krajkou a silikonem v pase. Pokud vám doposud vadilo, že jsou vaše punčocháče pod sukní či jiným oblečením vidět, tak jsou tyto dámské punčocháče přesně pro vás – krajka v pase je elegantní, ženská a působí esteticky i v případě, kdy vám vykoukne pod oblečením. Hedvábně hladké punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna pomocí 3D technologie, což vám zaručuje nejvyšší kvalitu a mimořádné pohodlí v kombinaci s dlouhou trvanlivostí. K dostání jsou v černé barvě.

Bezešvé punčocháče Invisible

Mimořádně pohodlné, tenké, bezešvé punčocháče jsou pod oblečením zcela nenápadné, a to i pod těsně přiléhavým outfitem. Jsou vhodné pro všechny příležitosti, pohodlný široký pas zaručuje dokonalé padnutí a příjemný pocit. Prstová část je zesílená, punčocháče jsou matného vzhledu a k dostání v černé a tmavě tělové barvě.

Punčocháče pro tvarování postavy Sharper push

Módní punčocháče vytvarují postavu a nadzvednou zadeček. Speciální materiál a způsob výroby zaručují, že vás punčocháče jemně stisknou a zformují pas, bříško, stehna, boky i zadeček, a zároveň se postarají o push-up efekt.

Síťované punčocháče Fashion net

Módní a svůdné síťované punčocháče. Jsou bezešvé a s neviditelnou prstovou částí, v pase jsou navíc elegantně zakončeny. K dostání jsou v černé barvě.

Módní punčocháče Fashion dots

Tyto módní punčocháče jsou 20denové, s pohodlným pasem. Věčně stylové puntíky přitahují pozornost, punčocháče navíc můžete kombinovat s různými botami, mají totiž nenápadnou prstovou část. K dostání jsou v černé barvě.

Samodržící punčochy Hold up

Svůdné, průsvitné, samodržící punčochy o tloušťce 15 DEN jsou zakončeny elegantní elastickou výšivkou se silikonovým páskem, který punčochy spolehlivě udrží na nohou. Prstová část je nenápadná, v punčochách se budete cítit mimořádně žensky a sexy. K dostání jsou v černé a světle tělové barvě.

Punčochy jsou k dostání na prodejnách Lisca a v internetovém obchodě www.lisca.cz.