WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Originální a chutné recepty s ketchupy Spak Master

Načerpejte novou inspiraci pro lahodné a jednoduché recepty doplněné prémiovými ketchupy Spak Master. Chuť dozrálých italských rajčat bez přídavných látek je jako stvořená pro všechny gurmány. Díky vybrané chuti a prémiové kvalitě těchto lahodných pomocníků navíc ušetříte čas strávený v kuchyni.

Užijte si gurmánské chvíle s ketchupy Spak Master. Skvěle se hodí nejen ke grilování s přáteli, ale nemusíte se bát jejich využití ani v italské kuchyni či třeba jako doplněk k masovým koulím. Načerpejte inspiraci na recepty, kterými mile potěšíte všechny u stolu! Ať již zkusíte klasický ketchup Spak Master k oblíbeným hranolkám, Spak Master se sušenými rajčaty na italské bruschettě nebo příjemně pikantní Spak Master Jalape?o ke šťavnatému masu, opravdu si pochutnáte.

Důraz na vysokou kvalitu, nejmenší detaily a zároveň výbornou chuť, to jsou prémiové ketchupy Spak Master. Nekompromisní kvalita surovin v podobě zralých italských rajčat, kterých je na výrobu 100 g ketchupu Spak Master použito celých 210 g, je zásadní pro jejich skutečně gurmánskou chuť. Díky lokální výrobě mají ketchupy Spak Master výrazně malou ekologickou stopu. Ve Spak Master ketchupech nenajdete žádné přídavné látky, aromata, škrob, barviva či konzervanty. Skleněné obaly ketchupů navíc uchovávají jejich skvělou chuť, aroma i barvu. Díky své kvalitě byl Spak Master ketchup oceněn také v nezávislém spotřebitelském testu A dost! 2019. Ketchupy Spak Master pořídíte ve většině maloobchodů.

Pikantní hot-dogy

Na čtyři porce budete potřebovat:

  • 4 rohlíky nebo menší bagetky na hot-dogy
  • 4 párky
  • rukolu
  • 2 cibule
  • jalape?o papričky
  • hořčici
  • ketchup Spak Master Jalape?o

Párky osmahneme na másle nebo opečeme na grilu. Předem vyhřátou housku vymažeme hořčicí, naplníme ji rukolou a na ni vložíme hotový párek. Cibuli nakrájíme na měsíčky a osmahneme, přidáme najemno nakrájené jalape?o papričky. Směs nasypeme na párek a na závěr dochutíme ketchupem Spak Master Jalape?o.

Batátové hranolky se sýrem čedar

Na dvě porce budete potřebovat:

  • 2 střední batáty
  • 100 g nastrouhaného čedaru
  • olivový olej
  • sůl
  • ketchup Spak Master

Batáty opláchněte. Neoloupané je nakrájejte na tenké hranolky. Pokapejte je olivovým olejem, lehce osolte a pečte v předehřáté troubě na 200 stupňů zhruba 30–40 minut, dokud jim nezačnou tmavnout okraje. Během pečení je občas promíchejte. Pár minut před koncem posypte hranolky nastrouhaným čedarem a nechte ještě pár minut dopéct, dokud se sýr lehce nerozteče. Podávejte s lahodným ketchupem Spak Master.

Italská pizza

Na dvě porce budete potřebovat:

  • Spak Master ketchup se sušenými rajčaty
  • 1 balení těsta na pizzu
  • chorizo
  • pancettu
  • mozzarellu
  • čerstvou bazalku

Rozpalte troubu na maximální teplotu. Rozprostřete těsto na plech a potřete je dostatečně silnou vrstvou ketchupu Spak Master se sušenými rajčaty. Na něj rozložte chorizo, pancettu a na kousky natrhanou mozzarellu. Když je trouba dostatečně nahřátá, dejte pizzu péct zhruba na 10 až 15 minut, až bude těsto dozlatova. Přidejte čerstvou bazalku a můžete podávat.

Lahodné masové koule

Na dvě porce masových koulí:

  • 300 g mletého vepřového masa
  • lžičku soli
  • lžičku pepře
  • tři lžíce strouhanky
  • stroužek česneku
  • 2 vejce
  • svazek petrželky
  • chilli
  • 1 cibuli

Na podávání:

  • Spak Master ketchup se sušenými rajčaty
  • najemno nakrájenou cibuli

Připravte si všechny ingredience – stroužek česneku nakrájejte najemno, rozklepněte vejce, otrhejte lístky petržele, které také nakrájejte na menší kousky, a i cibuli si připravte najemno nakrájenou. Ve větší misce důkladně promíchejte všechny suroviny, aby vzniklo jemné těsto. Vypracujte z něj kuličky. Ty pomalu opékejte na pánvi. Až budou hotové, napíchněte je na bambusové špejle, dozdobte ketchupem Spak Master se sušenými rajčaty a posypejte najemno nakrájenou cibulí.

Doporučená maloobchodní cena ketchupů Spak Master je 44,90 Kč za balení 530 g.