WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Vybíráte snubní prsten? Nechte si poradit!

Tradice říká, že výběr snubního prstenu je ryze mužskou záležitostí. Myslíte si však, že to váš nastávající zvládne? Aniž bychom ho předem odsoudili! Proto se samozřejmě nezboří svět, když dvojice bude snubní prstýnky vybírat společně. Přece jen budou vaše prsteníčky zdobit po zbytek vašeho života. Na základě jakých parametrů vybrat ty pravé?

Výběr snubního prstenu v každém případě nenechávejte na poslední chvíli. Prstýnky je samozřejmě vhodné vybírat, a především vyzkoušet si osobně. Ale nutné to není. Pokud zvolíte nákup na internetu, vyberte si renomovaný e-shop s dobrými referencemi, který umožní jejich snadnou výměnu. Například internetové klenotnictví Savicki, které se na výrobu a prodej snubních i zásnubních prstenů specializuje, umožňuje výměnu či přímo vrácení snubních prstýnků do 120 dnů bez udání důvodu. V tomto případě však prstýnky vybírejte s větším předstihem.

Zvolte důvěryhodné klenotnictví

Ještě předtím si ovšem ověřte důvěryhodnost daného klenotnictví. Má vámi vybrané klenotnictví ve svém portfoliu produkty certifikované? Je s ním spojená dlouholetá tradice? Disponuje zákaznickou podporou? Jsou na stránkách společnosti dohledatelné kontakty? Jakou na své produkty poskytuje záruku? Otázek, které byste si před samotnou koupí měli zodpovědět, není zrovna málo.

Opravdu pevný prsten

Zaměřit byste se však měli i na kvalitu nabízených produktů. U snubního prstýnku jde především o jeho pevnost a s ní související odolnost a dlouhou životnost. Značka Savicki z tohoto důvodu prsteny vyrábí výhradně tzv. bezešvou metodou (bez spojení po obvodu), která je zárukou jejich kvality. Tou si je značka tak jistá, že na ně poskytuje doživotní záruku.

Ploché, nebo půlkulaté?

Dalším krokem je výběr samotných prstýnků. Na zmíněném e-shopu najdete snubní prsteny ze žlutého, bílého i růžového zlata. Ale také prstýnky stříbrné, titanové a platinové. Ploché i půlkulaté. Se safíry, rubíny i diamanty. Bílými i černými. Samozřejmě certifikovanými! Vybírat můžete z více než pěti set produktů (konkrétně je v den psaní tohoto článku na e-shopu k dostání 582 snubních prstenů). Ty nejlevnější zlaté konkávní vás přitom vyjdou na pouhých osm tisíc korun. Na ty nejdražší platinové si připravte téměř dvacetinásobek.

Zaměřeno na velikost

Dalším parametrem je velikost prstýnků. Snubní prsten vám samozřejmě musí dobře padnout. To však není důvod, abyste prstýnky nakupovali jen a pouze v kamenném obchodě. Svou velikost totiž snadno zjistíte podle tabulky velikostí, která je k dispozici na stránkách většiny renomovaných internetových klenotnictví. Včetně e-shopu savicki.cz. Jeho personál je navíc připraven vám při výběru snubního prstenu aktivně asistovat. K dispozici vám je buď na infolince, nebo chatu. Tak neváhejte.

Zdroj foto: Savicki.cz