WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dámy, nestyďte se, a k partnerovi si pořiďte i vibrátor

Málokdo se může pochlubit dlouhotrvajícím vztahem bez zádrhelů v sexuálním životě. Problémem není partner, ani vy sama, problémem je rutina. A s tou pomůže vibrátor. Tedy ne jeden, ale nejlépe celá sbírka.

Výhodou je, že v dlouhodobějším vztahu ztrácíme stud, a proto se nejspíš nebudete stydět na partnera vytáhnout nějakého toho pomocníka. Ideální je, když se této příležitosti chopí i váš partner a sem tam vám nějakou tu sexy hračku koupí místo dalšího (un)sexy spodního prádla. I když na rovinu, i tak si umíme vybrat nejlépe samy.

Vibrátory jinak než je známe

Pokud máte ve svém nočním stolku ještě nějaký ten retro kousek z vašich singles let, je rozhodně čas objevit vibrátory pro třetí tisíciletí. Málokdy už chtějí vypadat jako pánské přirození. Nač taky, to máte doma a alespoň na sebe „kluci“ navzájem nežárlí a nezkoumají, kdo je větší. Moderní vibrátory bývají krásné, designové, z příjemných materiálů, často vodotěsné, takže se hodí i pro vodní hrátky ve vaně. A hlavně vědí: „Po čem ženy touží!“

Moderní vibrátor se umí pustit do díla. Rozjet to na plno a pořádně nás rozvibrovat. Najdete i ty se dvěma motory. Rozpalují nás vroubkováním, umí stimulovat náš G-bod, párové vibrátory se postarají o vás i partnera současně. Oblíbenými jsou i ty pro dvojitou stimulaci. Mezi vibrátory však nezaostávají ani kousky z kategorie mini. Mohou být na prst, nebo jde o kabelkové krasavce, které nerozeznáte od rtěnky.

Masáže až do úplného konce

Jestli však něco vládne dnešní erotice, tak masážní hlavice. Jsou navrženy pro nás, ženy, abychom si užily dráždění všech erotických zón skutečně naplno. Hodí se i ke skutečné masáži, ale rovněž ke stimulaci, dráždění a samozřejmě k našemu vyvrcholení. Masážní vibrátor je přitom vzhledově nenápadný společník, takže nepobouří ani děti, když ho náhodou najdou ve vašem nočním stolku. No jo, červenat se asi budete!

Vajíčka – perly mezi vibračními pomůckami

Vibrační vajíčka jsou nádherné luxusní erotické hračky pro ženy. Budete je milovat kvůli jejich designu i tomu, co dovedou. Rozdráždí vás všude, kam si je přiložíte. A co navíc, dají se dálkově ovládat. Nejen vámi samotnými, ale třeba vašim partnerem. Takže zpátky k otázce nudy ve vztahu – tak ta už je zažehnána!

Zdroj foto: Sexio.cz