WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nový seriál PERRY MASON bude mít premiéru 22. června exkluzivně na HBO a HBO GO

Rok 1931, Los Angeles. Zatímco zbytek země ještě stále bojuje s dozvuky hospodářské krize, v tomto městě to vře! Ropa! Olympiáda! Zvukový film! Gospely! A kromě toho všeho únosy dětí, které vypadají velmi zle. V dramatickém seriálu PERRY MASON, jehož postavy vycházejí z příběhů spisovatele Erlea Stanleyho Gardnera, a který bude mít exkluzivně na HBO premiéru v pondělí 22. června, hraje titulní roli držitel ceny Emmy Matthew Rhys.

Sleduje počátky nejlegendárnějšího obhájce v dějinách americké literatury, Perryho Masona. Když na dveře jeho kanceláře zaklepe případ desetiletí, znamená to pro Masona dvě věci – jednak možnost vytrvale pronásledovat zločin ve městě, které je prohnilé víc, než se na první pohled zdá a také možnost dojít osobnímu vykoupení.

Seriál bude dostupný na HBO a HBO GO

V novém seriálu PERRY MASON hrají Matthew Rhys jako Perry Mason, laciné soukromé očko, které žije z ruky do pusy, je pronásledováno válečnými traumaty z Francie a trpí důsledky nezdařeného manželství. John Lithgow jako Elias Birchard “E.B.” Jonathan, ne zrovna nejlepší obhájce na světě a nepravidelný Masonův zaměstnavatel, Juliet Rylance jako Della Street, Jonathanova pohotová sekretářka, Tatiana Maslany jako Sestra Alice McKeegan, vůdkyně Rozzářeného shromáždění božího, kázající jak v chrámu, tak v rádiu, Chris Chalk jako Paul Drake, policajt se slabostí pro práci detektivů a Shea Whigham jako Pete Strickland, kterého si Mason najímá jako další pár očí pro nejrůznější vyšetřování.

V seriálu se dále objeví Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcón, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange a Robert Patrick.