WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Tantra masáž je pro ženy skvělým zážitkem

Musíme stihnout za den mnoho věcí, od velkých úkolů v práci až po spoustu malých drobností a tak jsme často unavení a bez energie. Dobít baterky je pak více než žádoucí a erotická tantra masáž je skvělým způsobem.

Relax během dne

Masáž je účinnou relaxací a odpočinkem, při které se nám zregeneruje tělo i mysl. Užíváme si, že o nás někdo pečuje a chvilku nemusíme nic dělat. Erotické masáže přinesou zážitek mnohem intenzivnější, než ty klasické. Na rozdíl od nich se totiž masérka dotýká celého vašeho těla a to včetně intimních partií. Užít si ji můžete od začátku do konce, protože je zakončena vaším vyvrcholením. Po skončení masáže budete mít spoustu energie a chuti do života, úsměv na rtech a především se budete cítit odpočatí a jako znovuzrození. Není nutné čekat na večer nebo hledat pochybné podniky v zapadlých uličkách, erotickou masáž si můžete užít kdykoli během dne v příjemném prostředí, které respektuje soukromí. A i když se při masážích používají vonné oleje a masážní gely, nemusíte se bát třeba návratu do práce, když si masáž dopřejete o polední pauze. Ve sprše po masáži zbytky oleje nebo gelu jednoduše smyjete a nebude tak nic znát na vás ani vašem oblečení.

Milujete masáže s nádechem erotiky? Nechte se namasírovat od partnera i doma. Vyberte vhodný okamžik, zapalte svíčky, připravte místo ve vašem domově, vysvlečte se a podejte partnerovi masážní olej. Jistě vás neodmítne.

Ženská jemnost

Erotické masáže mohou evokovat dojem, že jsou určeny výhradně pro muže, to však není pravda. Užít si ji spolu mohou i páry a také samotné ženy. Masáž má být především o zážitku a příjemně stráveném čase, na všem se dá domluvit a právě ženy často bojují s ostychem nebo obavami. Vhodné pro ženy, které potřebují uvolnit napětí, najít rovnováhu a odpočinout si, jsou tantra masáže Naučí vás, jak se zklidnit, jak přijímat doteky, jak vnímat samu sebe a své tělo a také jak se zbavit zbytečného studu a strachu. Masáži předchází společná koupel nebo sprcha, kde se můžete zeptat na cokoli vás zajímá o masáži a dění kolem ní. Když se uvolníte, budete si moci vychutnat celou masáž mnohem intenzivněji a stane se tak nezapomenutelným zážitkem.

Erotické masáže jsou stále oblíbenější. Dokážou vás zbavit stresu i napětí, uvolníte se a získáte novou energii na starosti všedních dní a veškeré povinnosti. Myslet na sebe a čas od času si dopřát příjemný zážitek je způsob, jak si udržet dobrou náladu.

Zdroj foto: Pixabay.com