WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Na oslavu žen přináší Huawei devět originálních motivů pro své telefony

Oslavte Mezinárodní den žen s HUAWEI Themes a exkluzivními designy, které vznikly díky spolupráci s hispánskými umělkyněmi z El Club de las Mujeres (In) Visibles speciálně pro tuto příležitost na oslavu umělecké tvorby žen. Uživatelé Huawei tak mohou získat sbírku devíti originálních témat pro chytré telefony.

Cílem této iniciativy je zviditelnit umění tvořené ženami. Huawei Themes se tak stává novou galerií, kde tvůrkyně vystavují svá díla. Kolekce exkluzivních návrhů pro zařízení Huawei bude k dispozici prostřednictvím aplikace Huawei Themes App, kterou využívá na 80 milionů aktivních uživatelů měsíčně po celém světě.

O sbírce devíti témat

Práce umělkyně vytvořily s využitím různých technik a barev, společným motivem pro všechny bylo ženské téma. Do této speciální spolupráce se zapojily Celia López Bacete, Cris Valencia, Delizious, Dreily, Efímera, Idalia Candelas, MC urain, Myriam Marine a Raquel Azqueta*. Umělkyně společně s Huawei chtěly podpořit roli žen v umění, kde ženské kolektivy nebyly v minulosti tolik viditelné.

HUAWEI Témata: Umění ve vaší kapse

Huawei Themes je aplikace, která uživatelům umožňuje plně přizpůsobit svůj telefon nebo tablet, a to díky tisícům dostupných tapet, fontů a ikon. Kromě toho mohou s aplikací také přizpůsobit písmo. Huawei Themes je předinstalovaná na zařízeních Huawei a je k dispozici celosvětově. Huawei digitalizuje a vytváří různé mobilní návrhy, které jsou dostupné výhradně uživatelům Huawei na celém světě. Díky spolupráci s El Club de las Mujeres (In) Visibles budou k dispozici témata „Dark Forest“, „Summer, come to me“, „Singularity“ a „The Pillow Book.“

Všechny z nich lze stáhnout prostřednictvím aplikace Huawei Themes již od 1,99 EUR.