WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dostaňte se znovu do formy s chytrými hodinkami HONOR MagicWatch 2

Venku zima, posilovny plné, na hodiny s osobním trenérem máte hluboko do kapsy a sami nemůžete najít odhodlání začít cvičit? Využijte ve svůj prospěch moderní technologie, které pomohou k dosažení vysněné postavy. Nové chytré hodinky HONOR MagicWatch 2 se vám stanou skvělým fitness pomocníkem.

Přestože se nám obzvlášť v zimě cvičit příliš nechce, je důležité i v tomto ročním období dodržovat pravidelný pohyb. Kromě vysněné postavy vám hodinka cvičení třikrát do týdne zajistí lepší imunitu, kondici a třeba i náladu. Chytré hodinky HONOR MagicWatch 2 k dosažení cílů pomohou hned několika způsoby.

V hodinkách se nachází 15 outdoorových i indoorových fitness režimů doplněných hlasovým asistentem. Na své si přijdou milovníci všech typů sportů, od volného tréninku až po plavání. Ať už jste nadšený začátečník, nebo profesionální běžec, hodinky vám pomohou v dosahování vytyčených cílů. Disponují totiž 13 samostatnými běžeckými kurzy, během kterých vás provází virtuální trenér. Hodinky nepřetržitě monitorují vaši aktivitu, vyhodnocují informace o srdeční frekvenci i spálených kaloriích.

A jak si tedy udržet pravidelný pohyb i v zimě?

BĚH

V zimě nedoporučujeme běhat maratony, avšak už několik minut pravidelného lehkého poklusu vám dopomůže k pěkné postavě. Rozhodně se nemusíte bát, že během krátkých zimních dnů ve tmě netrefíte domů. HONOR MagicWatch 2 totiž díky zabudované GPS přesně určí vaši polohu. Nebojte se tedy vyběhnout do přírody. Koneckonců pohyb na čerstvém vzduchu je pro tělo mnohem více prospěšný a při nižších teplotách spálíte i více kalorií.

CHŮZE

Pokud nejste velkým nadšencem do běhání, nezoufejte a vydejte se na krátkou procházku. Ať už půjdete na nákup, poštu nebo jen tak do parku, díky HONOR MagicWatch 2 budete vždy v reálném čase přesně vědět, kolik kroků jste nachodili, a v přehledu pak můžete sledovat počet spálených kalorií.

PLAVÁNÍ

Cvičení v zimě nutně neznamená, že se musíme vydávat do spárů nepříznivých venkovních podmínek. Kondici si můžete udržet například indoorovým plaváním, při kterém díky vodotěsným HONOR MagicWatch 2 dokážete sledovat každý váš pohyb ve vodě. Během plavání hodinky sledují srdeční rytmus, SWOLF, vzdálenost, spálené kalorie i rychlost.

CVIČENÍ DOMA

I pár minut volného cvičení doma u televize udělá divy. Věřte, že na domácí cvičení nepotřebujete vůbec velký prostor ani mnoho času. Pořiďte si pěknou podložku a další cvičební pomůcky, převlečte se do sportovního a hurá do toho. Pro ty, kteří si během týdne opravdu nenajdou chvilku pro sebe, máme dobrou zprávu. Díky nepřetržitému monitoringu se s HONOR MagicWatch 2 i obyčejný úklid promění v povedený workout. Každý pohyb se počítá.

NEZAPOMEŇTE ODPOČÍVAT

Ať už jste nadšený sportovec, nebo jste se do světa fitness vrhli teprve po Novém roce, měli byste naslouchat svému tělu, které je zejména v zimním období vystaveno náročným podmínkám. Cvičením proto prokládejte odpočinkem. K tomu nám pomůže virtuální trenér HONOR MagicWatch 2, který po každé fyzické aktivitě doporučí dobu nutnou na zotavení. Navíc hodinky dokážou monitorovat úroveň stresu a pomocí dýchacích cvičení jej zvládnete snížit.

HONOR MagicWatch 2 se pyšní 1,39“ AMOLED dotykovým displejem, špičkovými technologiemi na monitorování zdraví a wellness, baterií s dlouhou životností a přizpůsobitelnými ciferníky. HONOR MagicWatch 2 jsou k dispozici ve dvou velikostech, a to 42 mm a 46 mm, a čtyřmi druhy řemínků. Stačí si vybrat. Hodinky jsou k dostání za 4999 Kč.