WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Erotické pomůcky nesmí chybět ve vaší ložnici

Kdo je puritánsky přesvědčen, že erotické pomůcky do postele nepatří, zbytečně se připravuje o nečekané zážitky, které vlnu rozkoše posunou na úplně jiný level. Někdo druhý by zase rád zkusil něco nového, ale návštěva sexshopu mu je nepříjemná nebo se dokonce přímo stydí.

Návštěva sexshopu

Nemusíte si zoufat, pokud patříte právě mezi ty stydlivé, kteří se nechtějí veřejně ukazovat v obchodech s erotickým zbožím. Všechny ty neznámé pomůcky jako například anální kolíky, pouta, nebo Venušiny kuličky vás děsí, když je vidíte položené na regálu. A co když se tam potkáte s někým, koho znáte přesně v momentě, když si prohlížíte vibrátor.

Raději volte variantu nákupu z domova. Přes internet si sice nemůžete výrobky omakat, zato si v klidu vyberete přímo z postele. Nastudujete si, co k čemu slouží a vyberete si přesně to, co vás zaujalo.

Erotická pomůcka se nekupuje na jedno použití, může se stát vaším nejlepším parťákem v posteli, dejte si tedy čas na její výběr. Měla by se vám líbit designově, mít příjemný povrch, ale hlavně by měla být funkční na místech, kde skutečně potřebujete.

Ženy si kupují sexuální pomůcky samy, aniž by to partner věděl

Zvlášť v dlouhodobých vztazích, kde již chybí ta prvotní vášeň, chtějí ženy zažít něco nového a vzrušujícího. Na internetu vyhledají sexshop a prohlížejí si jeho stránky. Na výběr zde toho mají opravdu hodně:

  • stimulace klitorisu
  • Venušiny kuličky – toto je také zdravotní pomůcka, zvlášť pro ženy po porodu na posílení pánevního dna. Uspokojí vaše potřeby a ještě pomůže.
  • vibrátory
  • anální kolíky

Tímto ovšem výběr nekončí. Svého partnera pak jistě překvapí, když na sebe obléknou sexy prádlo nebo korzet. Co si budeme povídat, skoro každá žena měla někdy představu, že je lehká děva a muži ji padají k nohám.

Netradiční dárek pro partnerku

Nakupují zde i muži. Také oni mají své představy. Erotické pomůcky jim nejsou cizí. Mnohdy chtějí svou partnerku vidět právě v korzetu. Vesměs se jí s tím nesvěří, ale rovnou jí ho pořídí jako pěkný dárek. Nutno podotknou, že takový prezent se daruje v soukromí, ne na rodinné oslavě.

Nákup v kamenném obchodě s erotickým sortimentem, nebo přes internet se děje častěji, než byste si mysleli, jen se o tom veřejně nemluví. Překonejte počáteční stud a uvidíte, jaké krásné chvíle prožijete.

Zdroj foto: ECOSY / Shutterstock.com,
Vjacheslav_Kozyrev / Shutterstock.com, Pixabay.com