WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Potřebujete kvalitní látku? V sortimentu Bytema najdete tu pravou

Nabídka obchodů s oblečením je dnes více než bohatá. Pokud však chceme oblečení, potahy, případně doplňky z bytového textilu, které budou naprosto odpovídat našim představám, obvykle nezbývá, než si je ušít či nechat zhotovit na zakázku.

Oblečení přesně na míru se v obchodech většině z nás hledá těžko

Kostým, sukni nebo šaty, které nám opravdu padnou, se nám jen málokdy podaří najít v běžné konfekci. Její parametry sice jsou nastaveny tak, aby seděla co největšímu počtu žen s odpovídající velikostí. Jenže každá má trochu jiné tvary. Proto mnohým z nás padne sukně přes boky, ale v pase u ní přebývá několik centimetrů látky. A ještě větší problém je najít opravdu dobře sedící sako. Pokud chceme být opravdu perfektní, řešením je koupit látku a nechat si ušít oblečení přesně na míru. Případně alespoň vybrat takový model, který šikovná švadlena zvládne přizpůsobit naší velikosti.

Zkušené švadlenky zvládnou ušít krásné oblečení sobě i zbytku rodiny

Většina z nás si na kabát nebo kalhotový kostým netroufá. Na druhou stranu může téměř každá žena, která má alespoň nějaký zkušenosti s šitím, zvládne z látky vykouzlit jednoduché, ale efektní letní šaty či sportovní kalhoty z dětské látky pro svého potomka. A ty nejšikovnější z nás nezřídka ve volném čase s radostí dokonale ošatí celou rodinu. Stačí jim k tomu dostatek látky, šicí stroj a několik dalších nezbytností z galanterie.

Do bytu volíme dekorační a potahové látky

Zhotovit jednoduché doplňky do bytu zvládneme až na několik výjimek všechny. Na závěsy, polštářky nebo ubrusy volíme dekorační látky, které jsou dostání v nepřeberné škále barev i vzorů. Potahové látky jsou zase skvělou volbou na silné přehozy nebo na nové čalounění židlí, křesel, sedacích souprav a taburetů.

Bytema nabízí široký sortiment látek a metráže

Společnost Bytema provozuje jednu z největších prodejen látek, bytového textilu a koberců v naší republice. V její provozovně si tu pravou látku vybere každý. A ti, co to mají do Nového Jičína daleko, mohou všechny potřebné látky nakoupit v eshopu.